Y ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 14 Ekim 2016 #1 arkadaşlar netsupportlu imajı labdaki tüm pclere kurdum bilgisayarım özelliklerden pc adını değiştirdiğim halde öğretmen konsolunda tüm pcleri aynı isimde gösteriyor bu sorunu nasıl çözebilirim
arkadaşlar netsupportlu imajı labdaki tüm pclere kurdum bilgisayarım özelliklerden pc adını değiştirdiğim halde öğretmen konsolunda tüm pcleri aynı isimde gösteriyor bu sorunu nasıl çözebilirim
G genc67 Aktif Üye Mesajlar 119 14 Ekim 2016 #2 Hocam denetim masası hesap ayarlarından hesap adını da değiştirmeniz gerekiyor.
Y ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 14 Ekim 2016 #3 genc67' Alıntı: Hocam denetim masası hesap ayarlarından hesap adını da değiştirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam deniyorum
genc67' Alıntı: Hocam denetim masası hesap ayarlarından hesap adını da değiştirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler hocam deniyorum
W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 14 Ekim 2016 #4 net support ayarlarında "view user name" gibi bi seçenek vardı onu kapatınca düzeliyor hocam.