Teşekkürler hocam bir çözümü yok yaniNet support school programı aynı switche kablolu bağantı yapan bilgisayarları görür
Hocam bilgisayarı wifi değil de kablolu olarak switch kanalına takarsanız kanalda boş hat yoksa switche direk kablo çekerseniz bağlantı olurTeşekkürler hocam bir çözümü yok yani![]()
Arkadaşlar Bt sınıfında netsupport school 11 yüklü tüm bilgisayarlarda.. Wifi ile bağlanan bir bilgisayar var onu görmüyor program çözümü ne olabilir?
Hiç fark etmiyor ben win10,win7 ve Xp olan bir laboratuvarda hepsine bağlanıyordum.Arkadaşlar ben de nss v11 i kullanıyordum win 7 de, ama PC Ler Windows 10 geçirdim win 10 da çalışmıyor, işletim sistemi farkediyor mu, win 10 da kullanan varmı .
sorun büyük ihtimal kablo ile bağlanan bilgisayarlar ile kablosuz(fatih access pointinden) bağlanan bilgisayarların aynı networke ait iplerinin olmamasından kaynaklanıyordur. kendi switchinize bi access point takıp ordan bağlanırsanız görecektir.
yaşanan sorunun kullanılan programla alakası yok.Veyon programını kurun hocam kablosuzda çalışıyor
Bizde de bazılarında sarı ünlem işareti çıkıyor tüm ayarlar dogru olduğu halde bağlanmayan bilgisayarlar var bütün ayarlar normal ama olmuyor 34 PC Lil 24 u bı switch bağlı 10 tanesi diğerine fakat sorun oluyor nedendir çözemedim bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim
o zaman netsupport bunu bir güncelleme ile giderir insallah.Hocam benim laboratuvarımda 12 wifi 12 kablolu internet bağlantısı olan pc var. Ayrıca öğretmen bilgisayarı hem kablolu hem kablosuz ağa bağlanabiliyor. Ben deneme yanılma ile şöyle çözdüm olayı; öğretmen bilgisayarını önce kablosuz ağa bağlıyorum ve kablosuz ağdaki pc leri görüyor, sonra wifi yi kapatmadan kablolu ağa da dahil ettiğimde tüm pc lerin kontrolünü sağlıyorum.
hocam bende de nss 11.41 sürüm windows 10 kurulu bilgisayarlarda çalışıyor sıkıntı yokArkadaşlar ben de nss v11 i kullanıyordum win 7 de, ama PC Ler Windows 10 geçirdim win 10 da çalışmıyor, işletim sistemi farkediyor mu, win 10 da kullanan varmı .
Hocam bilgisayarı koyduğum yere kablo uzatamıyordum yer değiştirmek istemedim en basit ve zahmetsiz sizin söylediğiniz gibiydi. Denedim çalıştı teşekkür ederim.Hocam benim laboratuvarımda 12 wifi 12 kablolu internet bağlantısı olan pc var. Ayrıca öğretmen bilgisayarı hem kablolu hem kablosuz ağa bağlanabiliyor. Ben deneme yanılma ile şöyle çözdüm olayı; öğretmen bilgisayarını önce kablosuz ağa bağlıyorum ve kablosuz ağdaki pc leri görüyor, sonra wifi yi kapatmadan kablolu ağa da dahil ettiğimde tüm pc lerin kontrolünü sağlıyorum.