gulages72 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 476 11 Ocak 2008 #1 Arkadaşlar NetSupport.School.v8.51 de bu hata çıktıktan bi müddet sonra program kendiliğinden kapanıyor...Yardımcı olurmusunuz...
Arkadaşlar NetSupport.School.v8.51 de bu hata çıktıktan bi müddet sonra program kendiliğinden kapanıyor...Yardımcı olurmusunuz...
V vebmaster Üye Mesajlar 16 11 Ocak 2008 #3 slm arkadaşlar... öğrencilerin bilgisayarının üst tarafında netsupport çubuğu gözüküyor. gözükmemesi için ne yapabilirim....
slm arkadaşlar... öğrencilerin bilgisayarının üst tarafında netsupport çubuğu gözüküyor. gözükmemesi için ne yapabilirim....
gulages72 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 476 11 Ocak 2008 #4 Hocam kaldırıp yeniden kurdum ama çözüm olmadı...
E ertozkan Site Gezgini Mesajlar 44 11 Ocak 2008 #5 Client Config kisminda User Interface i tikla sagdan Quiet Mode' u seciniz. Advenaced i tiklayin Slient Mode' u secin. vebmaster' Alıntı: slm arkadaşlar... öğrencilerin bilgisayarının üst tarafında netsupport çubuğu gözüküyor. gözükmemesi için ne yapabilirim.... Genişletmek için tıkla ...
Client Config kisminda User Interface i tikla sagdan Quiet Mode' u seciniz. Advenaced i tiklayin Slient Mode' u secin. vebmaster' Alıntı: slm arkadaşlar... öğrencilerin bilgisayarının üst tarafında netsupport çubuğu gözüküyor. gözükmemesi için ne yapabilirim.... Genişletmek için tıkla ...
G gunay Üye Mesajlar 1 22 Ocak 2008 #6 Arkadaşlar NetSupport.School 9.01 i kurdum. Bağlantılar çıkıyor fakat bağlantı kurulur kurulmaz program kapanıyor.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Arkadaşlar NetSupport.School 9.01 i kurdum. Bağlantılar çıkıyor fakat bağlantı kurulur kurulmaz program kapanıyor.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.