C Caterpillar Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,639 1 Kasım 2013 #1 arkadaşlar öğrenci pc lerini aynı anda nasıl kapatabilirim?
muratbdg Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 862 1 Kasım 2013 #2 Kapatmak istediğiniz bilgisayarları seçtikten sonra Client-Power Management-Power Off yapacaksınız.
C Caterpillar Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,639 1 Kasım 2013 #3 muratbdg' Alıntı: Kapatmak istediğiniz bilgisayarları seçtikten sonra Client-Power Management-Power Off yapacaksınız. Genişletmek için tıkla ... tşk hocam,hepsini seçip deneyince rastgele birini kapatıyor,bi sıkıntı var ama bulamadım,biraz uğraşayım bakalım :+1:
muratbdg' Alıntı: Kapatmak istediğiniz bilgisayarları seçtikten sonra Client-Power Management-Power Off yapacaksınız. Genişletmek için tıkla ... tşk hocam,hepsini seçip deneyince rastgele birini kapatıyor,bi sıkıntı var ama bulamadım,biraz uğraşayım bakalım :+1:
k45abalı Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 999 1 Kasım 2013 #4 aynenbadi' Alıntı: muratbdg' Alıntı: Kapatmak istediğiniz bilgisayarları seçtikten sonra Client-Power Management-Power Off yapacaksınız. Genişletmek için tıkla ... tşk hocam,hepsini seçip deneyince rastgele birini kapatıyor,bi sıkıntı var ama bulamadım,biraz uğraşayım bakalım :+1: Genişletmek için tıkla ... sıkıntı sizde değil netsupport programında komutları tam yerine getiremiyor
aynenbadi' Alıntı: muratbdg' Alıntı: Kapatmak istediğiniz bilgisayarları seçtikten sonra Client-Power Management-Power Off yapacaksınız. Genişletmek için tıkla ... tşk hocam,hepsini seçip deneyince rastgele birini kapatıyor,bi sıkıntı var ama bulamadım,biraz uğraşayım bakalım :+1: Genişletmek için tıkla ... sıkıntı sizde değil netsupport programında komutları tam yerine getiremiyor