S smy_a Üye Mesajlar 22 22 Aralık 2009 #1 netsupport u bilgisayarlara kurmam için ne gerekli bilgi verebilirseniz çok sevinirim
E Erdal77 Üye Mesajlar 3 1 Mart 2010 #2 smy_a' Alıntı: netsupport u bilgisayarlara kurmam için ne gerekli bilgi verebilirseniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... SANA YARIN KURULUM YÖNERGESİ YAPIP YOLLAYCAĞIM O ZAMAN RAHATÇA ÇÖZERSİN
smy_a' Alıntı: netsupport u bilgisayarlara kurmam için ne gerekli bilgi verebilirseniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... SANA YARIN KURULUM YÖNERGESİ YAPIP YOLLAYCAĞIM O ZAMAN RAHATÇA ÇÖZERSİN
S smhs Aktif Üye Mesajlar 207 2 Mart 2010 #3 slm arkadaşlar.. ben de bu programı nereden indirebilirim? siteyi inceledim biraz ama bulamadım da.. netop school5 kullanıyorum. bir de netsupport'u denemek istiyorum.. kolay gelsin herkese..
slm arkadaşlar.. ben de bu programı nereden indirebilirim? siteyi inceledim biraz ama bulamadım da.. netop school5 kullanıyorum. bir de netsupport'u denemek istiyorum.. kolay gelsin herkese..
O ooznur Aktif Üye Mesajlar 105 2 Mart 2010 #4 Erdal77' Alıntı: smy_a' Alıntı: netsupport u bilgisayarlara kurmam için ne gerekli bilgi verebilirseniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... SANA YARIN KURULUM YÖNERGESİ YAPIP YOLLAYCAĞIM O ZAMAN RAHATÇA ÇÖZERSİN Genişletmek için tıkla ... hocam bana da gönderebilirmisiniz ben de bir deneyeyim
Erdal77' Alıntı: smy_a' Alıntı: netsupport u bilgisayarlara kurmam için ne gerekli bilgi verebilirseniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla ... SANA YARIN KURULUM YÖNERGESİ YAPIP YOLLAYCAĞIM O ZAMAN RAHATÇA ÇÖZERSİN Genişletmek için tıkla ... hocam bana da gönderebilirmisiniz ben de bir deneyeyim