pegasus777 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 690 19 Kasım 2012 #1 Öğrencilerin bilgisayarını kitlediğim zaman ekteki resim çıkıyor. Bizimkiler liseli olduğu için sıkıntı olmazda ilköğretim için tavsiye etmiyorum Ekli dosyalar nss_lock_image.jpg 160.6 KB · Görüntüleme: 1,624
Öğrencilerin bilgisayarını kitlediğim zaman ekteki resim çıkıyor. Bizimkiler liseli olduğu için sıkıntı olmazda ilköğretim için tavsiye etmiyorum
Aliosman_eser Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 764 19 Kasım 2012 #2 Re: Netsupport Lock Resmi ne yaptın hocam... adamı kalpten götürür bu birden karşısına çıkınca...
A arakdis Üye Mesajlar 20 19 Kasım 2012 #3 hocam şikayete açık bir şey yapmışsınız. Yarın çocuğumun ruh sağlığı bozuldu diye gelen bir veli ya da alo147 gelirse şaşırmayın
hocam şikayete açık bir şey yapmışsınız. Yarın çocuğumun ruh sağlığı bozuldu diye gelen bir veli ya da alo147 gelirse şaşırmayın
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 19 Kasım 2012 #4 güzelmiş ama ortaokula ağır gelir sanırım :mrgreen:
U uragan06 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 419 19 Kasım 2012 #5 hocam lock ekranının resminiş nasıl değiştiriyoruz?
dijitalyerli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 667 19 Kasım 2012 #6 hocam bencede çok ağır, kızlar çığlık atmıyor mu bunu görünce.
A adadeniz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,023 19 Kasım 2012 #8 anabilgisayarda ve clientlerde arama butonu ile netsupport lock diye aratın yada nss lock.. bulursunuz. olmadı nss klasorune girin ve *.jpeg aratın bulursunuz. tüm bilgisayarlarda degiştirmeniz gerekiyor. sadece serverda yetmez
anabilgisayarda ve clientlerde arama butonu ile netsupport lock diye aratın yada nss lock.. bulursunuz. olmadı nss klasorune girin ve *.jpeg aratın bulursunuz. tüm bilgisayarlarda degiştirmeniz gerekiyor. sadece serverda yetmez
A adadeniz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,023 19 Kasım 2012 #11 C:\Program Files\NetSupport\NetSupport School içinde nss_lock_image adıyla geçiyor
O okanbaris Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 526 19 Kasım 2012 #12 hocam içinizde bir piskopat kaçmışmı acaba
mr3555 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 446 19 Kasım 2012 #13 farklı şekilde değiştirilebilir . güzel olmuş
pegasus777 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 690 19 Kasım 2012 #14 okanbaris' Alıntı: hocam içinizde bir piskopat kaçmışmı acaba Genişletmek için tıkla ... bu ara vampir günlükleri dizisini izliyorum olabilir yani
okanbaris' Alıntı: hocam içinizde bir piskopat kaçmışmı acaba Genişletmek için tıkla ... bu ara vampir günlükleri dizisini izliyorum olabilir yani
kaybil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,001 19 Kasım 2012 #16 kilit atarken bu resmin yanında bide çığlık sesi güzel giderdi