alienderaslan
Üye
Netsupport 11.41.19 elinde olan arkadaş varsa paylaşabilir mi ?
Hocam çok teşekkür ederim sağolun14 versiyon çıktı, hocam var ama ben de bu versiyon varmış.
attı boyut özelden.
bana da gönderebilir misiniz hocam14 versiyon çıktı, hocam var ama ben de bu versiyon varmış.
attı boyut özelden.
hocam bende rica ediyorum.hocam 14 versiyonu çıktı, grupta var ama ben de bu versiyon varmış.
attım size özelden.
bende alabilir miyim? Hocamhocam 14 versiyonu çıktı, grupta var ama ben de bu versiyon varmış.
attım size özelden.
Kablolu bağlantıda 14 sürümü kopmalar açısından nasıl kullan arkadaşlar bilgi verebilir mi. 20 bilgisayar var 11 sürümünü kullanıyorum kopma çok oluyor. Burda okumuştum ayrı 2 switch kullanınca kopmalar olmuyor onuda denedim genelde kopma oluyor.bende alabilir miyim? Hocam
Hocam bana da gönderebilir misiniz?hocam 14 versiyonu çıktı, grupta var ama ben de bu versiyon varmış.
attım size özelden.
bana da gönderirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler14 versiyon çıktı, hocam var ama ben de bu versiyon varmış.
attı boyut özelden.
hocam bana da atın lütfen.hocam 14 versiyonu çıktı, grupta var ama ben de bu versiyon varmış.
attım size özelden.
ben de alabilir miyim rica etsem hocam.hocam 14 versiyonu çıktı, grupta var ama ben de bu versiyon varmış.
attım size özelden.