NetOp birkaçını ıskalıyor

Kodla Büyü

bünyamin

Site Gezgini
Mesajlar
46
20 bilgisayardan birkaçtane öğrenciyi gormuyor mutlaka
ip cakısması var diyor öğrencinin ekranunda.
bu sorunu yasayan var mı ?
acaba netsupport a mı gecsem ?
 
aslında netsport daha iyi gibi ama. benim labda NetOp'dan daha iyi verim aldım.. hiç bir şekilde problem yaşamıyorum (şimdilik)
 
Hocam netsupport daha iyi ama ondada aynı sorun yaşanıyor. Netsupport ta gormeyen pc yi kapatıp actıgınızda sorun gidiyor. Ben tümarkadaşlara netsupportu tavsiye ederim.
 
Hocam ayrıca ıp cakısması varsa ip ve dns nolarını elle vermenizi tavsiye ederim. Ip cakısması bizim lb. dada vardı ama elle ıp nolarını verdikten sonra bu sorun ortadan kalktı. Biraz zahmetli bier iş. Özellikle güvenlik kartı varsa. Allah kolaylık versin.
 
NetOp pek iyi değik

Netop'ı bende kullanıyorum ama bir iki fire bendede veriyor ara ara. bir kaç kez netopu açıp kapayınca hepsini görüyor. gerçi biraz süslü bir sunu yada daha hareketli bir şey göstermek istediğimde öğrenci bilgisayarlarına görüntü çok yavaş geliyor. pek beğenmiyorum açıkcası yeni yeni netsupportu kurdum. belki bu daha iyi olur.
 
Arkadaşlar size tavsiyem ikisini de kurun...O zaman fire verme şansınız yok..Ben ikisini de kurdum..Biri görmese de öbürünün gözünde kaçmıyor..Ip çakışması için de Ip leri el ile verin
 
merhaba arkadaslar...fire vermesi ile ilgili;
hocam aynı sorunu bende yasadım..pclere internet letişim kuralından (tcp/ip) sırayla elle ip numarası vermelisiniz..bunları verip üstüne birde deep freezei aktif edersiniz..sorun yasamazsınız daha....(güvenlik kartını ya kasadan sökün yada biosdan disable edin)

ayrıca netop ile netsupport arasında ince farklılıklar var fakat netsupporta geçerek resimlerin pclere aktarım hızını artıramazsınız...kullanılaan switch in hızı ve adresleme bellegine baglıdır bu...birde tabi sunucu makinenin yani öğretmen pcsiinin işlemci hız,ekran karı vb.özellikleride buna dahil edilebilir...
 
Geri
Üst