nemlendirici tavsiyesi

Kodla Büyü

bmehmetcan

Site Gezgini
Arkadaşlar küçük çocuğum için eve nemlendirici alacam daha önce kullandığınız memnun kaldığınız ve sessiz çalışan bi marka önerebilir misiniz

Nemlendirici deyince aklıma krem geldi. Sonra sessiz çalışan deyince bu ne diyor dedim sonra jeton düştü. :lol:

teknosadan almıştım hocam sunny di yanlış hatırlamıosam markası ...
bebişim için almıştırm çok fazla para vermenize gerek yok .. dikkat etmeniz gereken soğuk buharlı olması :)

ben bu konuda özellikle donanım haber sitesinde baya araştırma yapmıştım , iyonizerin insan sağlığı için zararlı olduğunu söylüyorlar, bundan dolayı bende gittim iyonizer özelliği olmayan, gayet sessiz , ışıklı , su haznesi yeterince büyük ve en uygun fiyatlı makina olan , çinde üretilmiş , sinbo SAH6107 modelini aldım. şuan piyasada var mı bilmiyorum ,ama zamanında bimeks tekzen gibi mağazalarda vardı. memnunum, tavsiye ederim.

alma bence. kalorifer peteklerine her peteğe 3 tane olacak şekilde su şişesi tak.. dekoratif hazır satılanlardan al peteğin arkasında gözükmüyor bile. ara sıra bittikçe doldur su. çok yavaş nem vermekte. her peteğe 1 alırsan belki yetmez. her peteğe en az 2 al.. çok rahat edersin. benim evde essenso marka nemlendirici var. iyonizer düğmeside var. nem ölçüp duruma göre açılıp kapanır. 2 saatten fazla iyonize çalışırsa zararlı oluyor. ben en on 2 yıl önce kullanmıştım. sen önce dediğim gibi nemlendirici şişelerden al 10-20 tane.. 3-5 ay dene..

çok ucuz
çok sessiz
çok sağlıklı
elektiriksiz
doğal.

gecen ay sinbo almıstık gayet de memnunum ben, bebek uyumadan once 1 saat çalıştırıyorum oda da. Daha bir rahat uyuyoruz sanki.

BBNET
Geri