iletinin sonundaki gülümseme neden sayın hocam.ILICA46' Alıntı:MUSTAFA YILDIZDOĞAN,OZAN ARİF,AŞIK SEFAİ,GARİP OZAN,AHMET ŞAFAK VS VS VS.......![]()
TV den mi izliyorsunuz?genedrom' Alıntı:hocam okulda açıyorum powertürk tv yi dinliyorum
Çok iyi tavsiyeler, teşekkür ederim. Hocam tarzı yok ki müziğin ruh hali var bence. Ama ben genelde Rock dinliyorumDiyavol' Alıntı:Erkan Oğur dinlemediyseniz kesin dileyin. bülent ortaçgil, yavuz çetin olabilir. Ben bağlama dinlemeyi severeim derseniz şuan albümü yeni cıkmıs olan İsmail Altunsaray'ı kesinlikle tavsiye ederim ki kendisi Neşet Ertaş'ran bence en iyi bozlak bağlamacı. Sonra Tori Amos güzel gider arada. Hafif gitar tonları derseniz Sarp Maden tavsiye ederim. ud için Yurdal Tokcan çok güzel gider.... siz en iyisi tarz söyleyin ben ona göre tavsiyede bulunayım![]()
mutlucan' Alıntı:vakit bvulabilirsem kafamı dinleyeceğim
:++: :alkis:mutlucan' Alıntı:vakit bvulabilirsem kafamı dinleyeceğim
barthez' Alıntı:Gripin Beş. Müptelası oldum, yedi yirmidört dinliyorum...
:++: :alkis:mutlucan' Alıntı:vakit bvulabilirsem kafamı dinleyeceğim
barthez' Alıntı:Çok iyi tavsiyeler, teşekkür ederim. Hocam tarzı yok ki müziğin ruh hali var bence. Ama ben genelde Rock dinliyorumDiyavol' Alıntı:Erkan Oğur dinlemediyseniz kesin dileyin. bülent ortaçgil, yavuz çetin olabilir. Ben bağlama dinlemeyi severeim derseniz şuan albümü yeni cıkmıs olan İsmail Altunsaray'ı kesinlikle tavsiye ederim ki kendisi Neşet Ertaş'ran bence en iyi bozlak bağlamacı. Sonra Tori Amos güzel gider arada. Hafif gitar tonları derseniz Sarp Maden tavsiye ederim. ud için Yurdal Tokcan çok güzel gider.... siz en iyisi tarz söyleyin ben ona göre tavsiyede bulunayım![]()
![]()