Nefret ettim artık bu branştan!!!

Kodla Büyü
hakanx280' Alıntı:
5 lerde seçmeli derste acayip ders işliyoruz. maşallah çocuklar 8 lerin falan tozunu attırıyorlar. ders sonunda yapılan güzel ürünlere artı veriyorum. daha bi iştahları açılıyor :)

şu ana kadar 5lere (4 grup) öğrettiklerim:

-microsoft office (word,excel,powerpoint)
-nero ile cd yazma
-windows movie maker ile küçük filmler oluşturma
-temel photoshop(resim kesme,küçültme,filtreler,rotüş vs.)

bunun dışında internet güvenliği, etik gibi konularda da sunular izletiyorum sıklıkla.

8 ler sene başında biz bunları biliyoruz diye artistlik yaptılar. ben de bilmediklerini adım gibi bilmeme rağmen, pek bişey öğretmedim ne yalan söyliyim.kendileri bilirler. ama 5 lerin halini gördükçe gururlanıyorum ne yalan söyleyim.
:alkis:

zamanla boşvereceksin....mesleğimin ilk yıllarında köpürüyordum ama şimdi tınnnn...............

hocam alıcının üzerine düşeceksin, bende 5 ler ve 7 ler canavar gibi, 6 ve 8 ler almaya kapalı, onlarda dersi işleyip geçiyorum. 5 ler için özel uğraşıyorum, akıllı ve saygılılar en azından.

Bugün hocanın biri fizikçi dedi ki e hocam artık herkes bilgisayar kullanıyor..ben de dedim ki ben hala tam kullanamıyorum nasıl oluyor da herkes biliyor ha sen bilgisayarı sadece açma kapatma olarak diyosan evet sen yerden göğe haklsın pardon ama işler düşündüğün gibi değil..ve bir kişi yanlış düşündüğünün farkına vardı..kendi alanımızda kendimizi geliştirdikten sonra bize ihtiyacı olan faydalanan arı bulunur..gerisi de çok düşünmeye değecek şeyler değil.

Arkadaşlar ben bilgisayar dersi işlemekten çoktan vazgeçtim.Zaten öğretmenlik değil bizimkisi öğretmencilik oynamak gibi oluyor.Diğer hocalarımın dediği gibi "Sessiz olun!" diye boğazımı yırtmakla 40 dakikayı doldurmaya çalışıyorum.Stresten birsüeü şey çıktı bende.Öğretmenliğimin 5nci senesindeyim,şimdi ise yeni yeni dank etti.BEni bi matematikçi gibi fenci gibi hiç bir zaman dinlemiyecekler,ben kendimi boşuna yırtıyorum.Bir tek 6ncı sınıflara gücüm yetiyor,onlarda sürekli "öğretmenim biz sınav olmıcakmıyız,karnede not varmı yokmu" diyip duruyorlar.Bende idareyle konuştum,artık öğrencileri kendi sınıflarında tutuyorum.Sınıfta kitap okutturup test çözdürüyorum,yapamadıkları sorulara bakıyorum.Böylesi benide mutlu ediyor,bir yandanda üzüyor,çünkü matematik fen sorularının hepsini çözdükçe,öğretmenin keşke bilgisayar öğretmeni olmasaydınız diyorlar.halbuki ben bunu zaten günde bin defa söylüyorum kendi kendime.Ben kendi adıma çok uzaklaştım bilgisayar öğretmenliğinden.Sınıflaradn bazı öğrencilere rehberlik falanda yapıyorum.yani kendimi mutlu etcek ne varsa onu yapmaya çalışıyorum.Bilgisayardan ve branşımdan bende nefret ediyorum.Fatih projesi laflarını falan duyduğumda midem bulanıyor.Akıllı tahtalarala falan ilgilenmek istemiyorum.bt rehber öğretmenlerine bir toplantı yapıldı.Gittim ve sanki ben orda yoktum biliyomusunuz.Öyle uzaklaşmışımki öyle nefret etmişimki herşeyden....neyse çok yazdım ama içimdekileri anlayabilecek tek ortam burası ne yazıkki...Allah hepimize sabır versin...ve en önemlisi keşke diyecek şeyler yaptırmasın.Çünkü hepimizin birer keşkesi var galiba...

blşmblşm' Alıntı:
Arkadaşlar ben bilgisayar dersi işlemekten çoktan vazgeçtim.Zaten öğretmenlik değil bizimkisi öğretmencilik oynamak gibi oluyor.Diğer hocalarımın dediği gibi "Sessiz olun!" diye boğazımı yırtmakla 40 dakikayı doldurmaya çalışıyorum.Stresten birsüeü şey çıktı bende.Öğretmenliğimin 5nci senesindeyim,şimdi ise yeni yeni dank etti.BEni bi matematikçi gibi fenci gibi hiç bir zaman dinlemiyecekler,ben kendimi boşuna yırtıyorum.Bir tek 6ncı sınıflara gücüm yetiyor,onlarda sürekli "öğretmenim biz sınav olmıcakmıyız,karnede not varmı yokmu" diyip duruyorlar.Bende idareyle konuştum,artık öğrencileri kendi sınıflarında tutuyorum.Sınıfta kitap okutturup test çözdürüyorum,yapamadıkları sorulara bakıyorum.Böylesi benide mutlu ediyor,bir yandanda üzüyor,çünkü matematik fen sorularının hepsini çözdükçe,öğretmenin keşke bilgisayar öğretmeni olmasaydınız diyorlar.halbuki ben bunu zaten günde bin defa söylüyorum kendi kendime.Ben kendi adıma çok uzaklaştım bilgisayar öğretmenliğinden.Sınıflaradn bazı öğrencilere rehberlik falanda yapıyorum.yani kendimi mutlu etcek ne varsa onu yapmaya çalışıyorum.Bilgisayardan ve branşımdan bende nefret ediyorum.Fatih projesi laflarını falan duyduğumda midem bulanıyor.Akıllı tahtalarala falan ilgilenmek istemiyorum.bt rehber öğretmenlerine bir toplantı yapıldı.Gittim ve sanki ben orda yoktum biliyomusunuz.Öyle uzaklaşmışımki öyle nefret etmişimki herşeyden....neyse çok yazdım ama içimdekileri anlayabilecek tek ortam burası ne yazıkki...Allah hepimize sabır versin...ve en önemlisi keşke diyecek şeyler yaptırmasın.Çünkü hepimizin birer keşkesi var galiba...
sizin kadar olmasada çoğu yazdığınız şeylerin altına imzamı atarım...

BBNET
Geri