Nedir bu AKP düşmanlığı:)

Kodla Büyü

bundara79

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bi kaç haftadır haberlere bakıyorumda yandaş olan tv kanalları özellikle stv özel yetkili mahkemelerin kaldırılmamması için nasıl haberler yapıyor.Neymiş Türkiye de herşey ters gidermiş vs. (Ters gidecek kendi işleri aslında) düne kadar akp nin kanalı olan stv şimdi muhalefet yapıyor.Hayret değil mi.Yoksa herşey çıkar amaçlımıydı?

burası türkiye gardaş her an her şey olabilir aldüllatif şener ak partinin kurucusuydu sonra bi anda düşman oldu ak partiye neden? vs...

evet durum aynen bu şekilde... olayın iç yüzünü bilmiyoruz. neden böyle bir karar alındı ve neden samanyolu buna karşı çıkıyor?

Nedir bu komple komple AKP sempatizanlığı?
önce onu sormak lazım,
Uçak düşürme krizinin 4. günü Özel Yetkili Mahkemeler manevrası ile diğerini unutturma ustalığı soğutuyor maalesef,
ayrıca dağlıcadan sonra kürtaj ve sezaryen manevrası da güzeldi, usta bir şekildeydi,
severim aKP yi ama full sempatizan değilim, öyle olun, lütfen duruma göre davranıyorlar demeyin,.

Çünkü öym leri belli odaklar rahat kullansın, istediğini sorgusuz sualsiz, suçu olmasa da alsın, 4-5 yıl tutuklu olarak tutsun diye kurdular. Artık önlerinde duracak kise kalmayınca ve artık keser sapı yavaş yavaş kendilerine dönmeye başlayınca kaldırmaya karar verdiler. Ama bu odaklar kaldırılmasını istemiyorlar ve ona göre yayın yapıyorlar. bu kadar....

usare' Alıntı:
Çünkü öym leri belli odaklar rahat kullansın, istediğini sorgusuz sualsiz, suçu olmasa da alsın, 4-5 yıl tutuklu olarak tutsun diye kurdular. Artık önlerinde duracak kise kalmayınca ve artık keser sapı yavaş yavaş kendilerine dönmeye başlayınca kaldırmaya karar verdiler. Ama bu odaklar kaldırılmasını istemiyorlar ve ona göre yayın yapıyorlar. bu kadar....

hocam ÖYM ler aKP döneminde kurulmadı, zaten vardı, adı değişmişti ve bu kadar medya takibinde değildi.
sen hiç devlet güvenlik mahkemelerini duymadın mı?
AKP ye full sempatizan değilim ancak, ÖYM leri onların kurmadığını da bilecek kadar okuyorum.

Dgm yi kaldırıp yetkilerini genişletip kurmadılar mı öymleri ben mi yanlış biliyorum kardeşim !!!

Internet' Alıntı:
Nedir bu komple komple AKP sempatizanlığı?
önce onu sormak lazım,
Uçak düşürme krizinin 4. günü Özel Yetkili Mahkemeler manevrası ile diğerini unutturma ustalığı soğutuyor maalesef,
ayrıca dağlıcadan sonra kürtaj ve sezaryen manevrası da güzeldi, usta bir şekildeydi,
severim aKP yi ama full sempatizan değilim, öyle olun, lütfen duruma göre davranıyorlar demeyin,.
ÖYM lerle ilgili konu yeni gelişen bir konu değil yaklaşık 1 aydır gündemde...İsterseniz zaman gazetesindeki yazarların 1 ay öncesi gündemlerine bakabilirsiniz.

Anketlerde oyları %53,3 olarak gözüküyor, düşmanlık falan yok hocam haydi birdaha birdaha birdaha:))

hocam ne malüm akp nin de açıklarının olmadığını ve akp nin darbecilerle pazara oturup ülkeyi satmadığını bilip bilmeden konuşmayın üstelik bu kınanacak bir durum değil tam tersi stv nin doğrunun yanında olduğunun kanıtı bence hükümet doğru adım atınca yanında yanlış adım atınca karşısında adamlar ne yapsın akp ye yağ çekmek için ülkeyimi satsın...

m.arslan' Alıntı:
hocam ne malüm akp nin de açıklarının olmadığını ve akp nin darbecilerle pazara oturup ülkeyi satmadığını bilip bilmeden konuşmayın üstelik bu kınanacak bir durum değil tam tersi stv nin doğrunun yanında olduğunun kanıtı bence hükümet doğru adım atınca yanında yanlış adım atınca karşısında adamlar ne yapsın akp ye yağ çekmek için ülkeyimi satsın...

Liberallerin kuyruğuna memleketi, milleti, Ak Parti'yi, muhafazakar kesimi takıp kuklaya çeviren zihniyet doğru adım değildir. Bu doğru da değildir.

m.arslan' Alıntı:
Ya da işlerine gelince ses çıkarmayıp gelmeyince bas bas bağırmak gibi....

görüldüğü gibi belli bir takım çevreler için a partisi b partisi olmuş farketmez, akp de onlar için bir araçtır ve sadece söylemleri itibariyle bu sefer çıkar ilişkisinin yanında fikir birliği de var gibi gözüktü, bu yaşananları stv nin objektifliğine bağlamak da biraz komik geliyor bana, nedense çıkar söz konusu olunca hükümet yanlış yaptı oluyor, buyrun efenim buna anlatınız, külah.gif

kulah.gif

tabii şunuda unutmamak lazım.yüzde bin akp düşmanı iken şimdi akp nin ajandası gibi davranan doğan medya grubunun da hakkını vermek lazım.artık yalakalıkmı yalamalık mı siz adını koyun...

acaba kendi çıkarımı ülkenin çıkarımı kim bana öym lerin kaldırılması ülkenin çıkarınadır diye savunma yapacak bırakın allah aşkına laf cambazlığınıda gerçekleri görmeye başlayın beyler............

benim haberlerde okuduğum kadarıyla özel yetkili mahkemeler kalkacak ama o görevin hemen hemen aynısını üstlenecek olan terör mahkemeleri gibi mahkemeler kurulacak... bir anda bu mahkemelerin kaldırılması zaten başlı başına büyük bir yanlış olur bu kadar mahkemelik durum varken...

amaç adamları cezalandırmak değil bir anda mahkemeleri kaldırsalar halkın tepkisini çekecek bu yüzden bunu göze alamadılar adını değiştirip elindeki yetkileri azaltarak bu işi kademeli olarak bitirmek istiyorlar uyanın uykudan arkadaşlar........

Aslında olay abd çıkarına uygunsa herkes arkasında, değilse akp gözden çıkarılabilir eleştirilebilir...

Bakınız içişleri bakanı azıcık vatan millet sakarya moduna geçince yandaş basın yerden yere vurdu, mhp açık destek vermeseydi onu yemeleri an meselesiydi. Şuan suriye konusunda hükümetin sakin davranması(yaptığı hatanın farkında davranması) birilerini fena halde geriyor. Ozel yetkili mahkemeler konusunda korkuları var eğer değişir ve 5-10 yıldır içerde tuttukları insanlar çıkarsa cemaat ve abd çıkarları gidecek orada da çeliştiler...

Olay abd ile uyumlu politika güdülüyorsa mükemmeller, eğer o yoldan saparlarsa yerden yere vurulurlar... Bu arada 2 yıl öncesinden Numan Kurtulmuş'u ABD'nin Erdoğan yerine getireceği konuşuluyordu bugün gündeme getirildi. Bir diğer seçenek Sarıgül heran gündeme sokulup öne sürülmeye hazır bekletiliyor.

yarın bir gün ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlerin elini kolunu sallayarak dışarıda dolaştığını görürseniz şaşırmayın o zaman bana hak verirsiniz ama iş işten çoktan geçmiş olacak.........

yarın bir gün ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlerin elini kolunu sallayarak dışarıda dolaştığını görürseniz şaşırmayın o zaman bana hak verirsiniz ama iş işten çoktan geçmiş olacak.........

şu belli çevreler de artık birilerinin arkasına saklanmasa delikanlı gibi siyaset meydanına çıksa da görsek boylarının ölçüsünü, geçmişler arkaya alemin objektifi bir kendileri de o yanlış bu doğru diye ferman çıkarıyorlar, sizin yanlışlarınız nolcak peki, siz hatadan münezzeh misiniz

adamın ses kaydında söyledikleri tıkır tıkır işliyor bizde salak salak bir şey olmamış gibi davranıyoruz ülke elden gidecek haberiniz yok dilerim allah planlarını alt üst ederde bu hainlere fırsat vermez............

siz kuzu kuzu onları savunun bakalım yarın sizi de meleten birileri olacak.......................

Bugün burada özel yetkili mahkemeleri savunanlar dün DGM'ler için ne demişti, bugün okkudukları "aydınlar", liberaller, demokrasiyi keşfeden muhafazakar yazarlar o gün ne demişti, bugün ne diyorlar. Ah, ah biz de eşek gibi kandık zamanında.

Terör mahkemesi imiş, adını değiştir yuttur millete. Ya da gerekliymiş arkadaş şu şu şartlarda de, kıvırma. Ama başka şeylerin de başka şartlar altında gerekli olduğunu kabul edeceksin. Öyle STV gibi işine gelince değil.

Bu fethullahın adamlarını gazete sütunlarında yada amerikada demeç verirken görmek yerine ne zaman siyasetin içinde görebileceğiz bende bunu merak ediyorum. Adamlar zaten boğazına kadar siyasetin içine batmışlar hala ayrızyız demeye uğraşıyorlar. Çıkın işte adam gibi siyasetinizi yapın ak koyun kara koyun belli olsun birilerinin arkasına sığınıp rajon kesmeyin. Özaldan sonra Ecevitin, Erbakanın, Erdoğanın kuyruğu oldular. Güçlü olandan yana olmayı adamlık sayıyorlar.

Bu fethullahın adamlarını gazete sütunlarında yada amerikada demeç verirken görmek yerine ne zaman siyasetin içinde görebileceğiz bende bunu merak ediyorum. Adamlar zaten boğazına kadar siyasetin içine batmışlar hala ayrızyız demeye uğraşıyorlar. Çıkın işte adam gibi siyasetinizi yapın ak koyun kara koyun belli olsun birilerinin arkasına sığınıp rajon kesmeyin. Özaldan sonra Ecevitin, Erbakanın, Erdoğanın kuyruğu oldular. Güçlü olandan yana olmayı adamlık sayıyorlar.

yoksa bugün nasıl bu kadar büyük bir cömaaat olabilirlerdi. elbette güçlüden yana olacaklar, zira oy olarak ta cömaaatte güçlü. cömaaatte kimi isterse şakirtler oraya reyini veriyor böylece gül gibi geçinip gidiyorlar. ama birgün benim eşşemi sevenin bende atını severim diyen birileri (milletin yekünü) çıkıpta bunlara gerekeni yaparsa onu bilemem.

BBNET
Geri