Bir süredir sayfa ortalama ve tabloları düzenlemek için CSS ile ilgileniyordum.
Sonra hazır css kodlarını görüntüleyen arayüz tasarımı yapabilen bir program varmı diye araştırdım.
Karşıma Adobe GoLive çıktı.
Peki nedir bu Adobe GoLive:
Sonra hazır css kodlarını görüntüleyen arayüz tasarımı yapabilen bir program varmı diye araştırdım.
Karşıma Adobe GoLive çıktı.
Peki nedir bu Adobe GoLive:
Bu programı kullanan yada fikri olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Adobe GoLive yazılımı hem internet profesyonelleri ve grafik tasarımcıları görsel, gelişmiş CSS oluşturmak için içerik tabanlı sağlar. Diğer Adobe uygulamaları Tasarım Grafik ve kolay bir şekilde web onları getirmek, tanıdık araçları ve kavramları kullanarak. Daha sonra, kullanımı kolay sitesi yönetim araçları olan Adobe Köprüsü bulunan benzer ile web sitenizi yayınlayabilirsiniz.
Adobe GoLive 9 sürümde yenilikler:
Bu sezgisel yeni sürümü, modern CSS uyumlu web sitelerini görsel bir arayüz ve tasarım teknikleri olan Adobe InDesign CS3 yazılımı ve baskı düzenini bilen herkes için tanıdık kullanarak oluşturmak için kafa tasarım uzmanları sigara kodu kazandırır. Tasarımcılar kolayca diğer Adobe ürünleri kopyalama ve InDesign düzenler kimden biçimlendirilmiş içerik yapıştırma ve yerli Photoshop, Illustrator, ve akıllı nesneleri olarak Adobe PDF dosyalarını katıştırma ile varlıkları dahil edebilirsiniz. GoLive ile, tasarımcıları ve sonra daha gelişmiş Web binaya büyümeye web tasarım temellerini ana için sanayi kullanarak deneyimlerini lideri araçları Adobe Dreamweaver CS3 yazılımı.
GoLive Top in özellikleri:
- Tasarımcı stilleri
- Görsel CSS düzeni
- Komut Yeri
- Güncelleme araçları
- Adobe InDesign entegrasyonu
- Renk yönetimi
- Platform destek
- Familiar sitesi yönetimi araçları
- Yayın Sunucusu