Neden sitenin PR'i 0 görünüyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xapex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xapex

Aktif Üye
Arkadaşlar site baya bi aktif olmasına rağmen neden hala Page Rank oranı "0"
Atladığım bir noktamı var???

page rank olayi sacmalik , googlenin para kazanma metodlarindan biri sadece , yüzbin in üzerinde yabanci siteden link verilmis sitemin pagerank i 3 , uzaya arac yolla yine bu rakam degismez , ama adamlarin eline 3 kurus ver hemen olay degisiyor , asagilik bir Firmadir , gelirinin büyük bir kismini ; ödemesi gelmis adsense reklam verenlerin sebepsiz ve/veya sudan bahanelerle adsense hesabini iptal ederek yapar , ödemedigi paralar cebinde kalir , tipik yahudi taktikleri , kisacasi , Page rankl olayi yalanin ta kendisi , hic kafani takmaya degmez

Pagerank Googlenin sana verdiği değer diye biliyorum örneğin benim site atay.gen.tr 2007 yilinda 5 yillik site hala pr sıfır :D

w0rm' Alıntı:
page rank olayi sacmalik , googlenin para kazanma metodlarindan biri sadece , yüzbin in üzerinde yabanci siteden link verilmis sitemin pagerank i 3 , uzaya arac yolla yine bu rakam degismez , ama adamlarin eline 3 kurus ver hemen olay degisiyor , asagilik bir Firmadir , gelirinin büyük bir kismini ; ödemesi gelmis adsense reklam verenlerin sebepsiz ve/veya sudan bahanelerle adsense hesabini iptal ederek yapar , ödemedigi paralar cebinde kalir , tipik yahudi taktikleri , kisacasi , Page rankl olayi yalanin ta kendisi , hic kafani takmaya degmez

google hakkında ilk defa böyle yorumlar duyuyorum.
Ben googleyi seviyorum ve yaptıkları çalışmaları takdir ediyorum.
pagerank 0 ise vardır bir bildikleri

pagerank saçmalık değildir hocam. bu konuda baya bir araştırmış birisi olarak şunu söyleyim google in pagerank konusunda sürekli değiştirdiği algoritmasını hiçkimsenin hiçbir şekilde çözme ihtimali yoktur. yani bu işin bir formülü yok. Hersite için binlerce bilgiyi değerlendirerek size bir puan veriyor. Aldığınız backlinkler burada en etkili olanları. Yani 4-5 tane pr değeri yüksek siteden uzun süreli link alırsanız pr değeriniz en az 2 ye yükselecektir. ama fazlası için backlink te yeterli olmaz. site içeriğiniz özgün olacak, siteniz kod hatası olmayacak, sitenizdeki head etiketleri arasına yazdıklarınız ile, title, keywords ve sayfa içeriği tutarlı olacak. daha bunun gibi onlarca şey söyleyebilirim. saçmalık olmadığından eminim :)

az buçuk arama motoru optimizasyonu işi yapıp bu işten halen para kazanan birisi olarak pagerank in saçmalık olduğunu kesinlikle söyleyemem. pagerank google ın açıklamış olduğu bir yöntemle hesaplanan bir değerdir. bu hesaba almış olduğunuz linkler ve vermiş olduğunuz linkler dahil edilir. bir çeşit havuz problemi gibi düşünebilirsiniz. seo konusunda merak etiğiniz bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.

BBNET
Geri