F formator_55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 363 11 Mart 2014 #1 görevlendirme deniliyor. bence haksızlık. sadece yazmak istedim...
badem85 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 537 11 Mart 2014 #3 katılıyorum arkadaşa. bütün öğrencilere tablet dağıtıldı ve de sınıf öğretmenlerine de belediye tarafından ama formatörler unutuldu.
katılıyorum arkadaşa. bütün öğrencilere tablet dağıtıldı ve de sınıf öğretmenlerine de belediye tarafından ama formatörler unutuldu.
M mturkmen42 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 251 27 Mart 2014 #5 Kadronuz başka okulda o yüzden .. Bana da vermediler ama kendimi ezik hissetmedim
abtani Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 663 27 Mart 2014 #7 sarı_sarı' Alıntı: Yedeklerden birini alın Genişletmek için tıkla ... aktivasyon hangi tc no ya yapılır bu durumda :?:
sarı_sarı' Alıntı: Yedeklerden birini alın Genişletmek için tıkla ... aktivasyon hangi tc no ya yapılır bu durumda :?:
cilekes_ogrt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 677 28 Mart 2014 #10 okula ve okuldaki öğretmene geliyor kadronuzun olduğu okula fatih projesi geldiğinde sizede vereceklerdir
okula ve okuldaki öğretmene geliyor kadronuzun olduğu okula fatih projesi geldiğinde sizede vereceklerdir