ne oldu şimdi

Kodla Büyü

theghost83

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,081
arkadaslar. dun normal internete giriyordum. kapadım pc yi normal. şimdi ethernet karını gormuyor. dirveri yukuluyorum tanımıyor. sorun ne olabilir.
asus p5 anakart üzerinde ki ethernet kartı.

everest ten baktım relatek 8129 fe miş.

direferi kabul etmiyor. sorun ne olabilir.
 
yanmış olabilir hocam. yıldırım düşmesi sonucu benim onboard ethernet kartımda aygıt yöneticisinde görünmesine rağmen driveri bir türlü tanımıyordu. eğer yazılımsal bir sorunsa sistem geri yüklemeyle hallolur. dediğim gibi yanmışsa ethernet kartları 10-15 TL civarında.
 
yıldırım dusmus oplabilr. elektirikler kesilmişti fakat pc kapalı idi. ellektirikler gidince fişten de cektim ama. olaibbilir. artık yarın yeni bir kart alcaz... suan kendi pcmi kullanamıyorum.
 
gerçi ilk actıgımda goruyordu karı fişten cektim taktım gormedi. yuklenmiyor şimdi ama yanma ihtiamli yuksek gibi . yoksa calısan sey ne diye şimdi tanımıasn ki
 
hocam çalışırken fişten çek sonra tak. aynı sorunu okulda ki bilgisayarlar yaptı tatlı dilden anlamaıynca direk güç kablosunu çektim. yeniden başlayınca herşey normale döndü:)
 
HOCAM HERSYİ DENEDM OLMADI. EN SON GİTTİM YENİSİ ALDIM. YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU PC KAPALIDA OLSA ETHERNET ETKİLENİYORMUS. BUNU SOYLEDİLER. YANDI GİTTİ ...
 
Geri
Üst