navigasyon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turapt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

turapt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
son bir ay içinde navigasyon alan var mı? kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum, vatan bilgisayardan telefunken marka almayı düşünüyorum, ne alabilirim? nereden uygun alabilirim? teşekkürler şimdiden...

Nec :++: vox kullanıyorum hocam.Genel anlamda memnunum.Tek sorun harici harddiski görmüyor.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba??

arkadaşlar navigasyon denince akla ilk TOMTOM gelir , kaliteden şaşmamak lazım... :+1:

bende goldmaster nav 514 kullanıyorum oldukca memnunum. Ama bluetooth da telefon baglantısında ses algılaması dısında hersey mükemmel tavsiye ederim. Bende ocak ayında almıstım garantinin kampanyasından

Piranha Leon kullanıyorum
fm transmitter
bluetooth vb tüm özellikler mevcut kalemle müdahale edebiliyorsunuz
IGO 8 son sürüm yükledim tüm istedsiğim haritalar da yüklü sıkıntı çıkarmadı 2 yıldır kullanıyorum. tavsiye ederim
VATAN dan almıştım...

3 yıldır piranha kullanıyorum. igo8 yüklü geldi 2 yıl bu şekilde kullandım 2011 başına kadar harita güncelleme bedavaydı.2011 ocak ayında internetten igo pirimo versiyonu ve en son başarsoft haritasını bulup yükledim. Orjinal yazılımlar elle harita yükleme yapınca kabul etmiyor ama yazılımını değiştirince problem çıkmıyor. piranha şimdi satılan modellerinde ömür boyu bedava harita güncelleme yaptırıyor. kalite olarak iyi diyebilirim o kadar yol yaptım çoğu zaman güneşin altında durdu herhangi bir problem yok. fiyat/performans olarak düşünülebilir.

navking route 66 5 inçlik bir cihazı 2 ay önce aldım. Memnunum fena değil. Geçenlerde sıcakta ekran donup kaldı. Menüler hızlı sayılır. ömür boyu güncelleştirme var. nokia n73 telefonla bluetooth uyumlu. Diğerlerini pek denemedim. Bluetooth üzerinden internet özelliği var denemedim.

artık kavşaklarda, göbeklerde nere gidecektim diye duraklamak, orta şeritten gitmek istemiyorum. kararsızlığımı gidermek ve hata yapmamak için biraz daha forum sitelerini gezeyim bakalım, teşekkürler paylaşımlarınız için..

samsung s5660 cep telefonu aldım,İGO yükledim,internet bağlantısı olmadan çatır çatır kullanıyorum.
Android sağolsun :D

telefon önerisinde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum, ben sadece navigasyona odaklanmıştım. bu ihtimali de düşünüyorum..

perşembe günü navking aldım, yolları hep uzun yoldan ve yanlış tarif ediyordu. Güncellemeye çalıştım yapamadım. Hep hata veriyor görmüyor haritayı vs vs. Yol tarif etme şekli hiç hoş değildi. İade ettim. İstanbul için ben ondan daha iyiyim :) Artık bi telefon alırsam anca o şekilde navigasyon alırım değilse uzak dursun.

navking aldım memnunum demiştim, ancak harita güncellemem gerekti, güncellerken program da gitti. Sayfası berbat, ayrıca umduğumu bulamadım ne yalan söyleyeyim.

sansung omnia i900 al içine beğendiğin programı kurarsın. igo8 güzel... primoda idare eder... route66 yı pek sevmedim :)
Telefon alırsan gps ini yanında taşımış olursun. bazen yaya olarakta işe yarıyor :P

cep telefonundan yanayım yaya ikende kullanabilirsin malum heryere araba ile gitmiyor insan

Next kullanıyorum.Biraz pahalı ürünleri ama teknik destek ve güncellemesi çok iyi.Cihaz alırken işlemcisi ve uyduya bağlanma hızı önemli.Ama en önemlisi navigasyon yazılımı ve harita+ücretsiz güncelleme.

BBNET
Geri