F fenerligs Site Gezgini Mesajlar 84 8 Aralık 2013 #1 Arkadaşlar navigasyon cihazı almayı düşünüyorum. Tavsiye ve deneyimlerinizi rica ediyorum. Navitech nasıldır sizce?
Arkadaşlar navigasyon cihazı almayı düşünüyorum. Tavsiye ve deneyimlerinizi rica ediyorum. Navitech nasıldır sizce?
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,472 9 Aralık 2013 #2 Geniş ekranlı bir telefon al daha iyi, işletim sistemi android olsun.
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,939 9 Aralık 2013 #4 bende piranha var. gayet memnunun. Eğer navigasyon programını çalıştıran bir cep telefonun varsa almana gerek yok. Her şartta kullandığın program ücretsiz güncellemeli olması lazım.
bende piranha var. gayet memnunun. Eğer navigasyon programını çalıştıran bir cep telefonun varsa almana gerek yok. Her şartta kullandığın program ücretsiz güncellemeli olması lazım.
xapex Aktif Üye Mesajlar 1,168 11 Şubat 2014 #6 Re: Ynt: Navigasyon tavsiyesi... hasari' Alıntı: Geniş ekranlı bir telefon al daha iyi, işletim sistemi android olsun. Genişletmek için tıkla ... Bencede
Re: Ynt: Navigasyon tavsiyesi... hasari' Alıntı: Geniş ekranlı bir telefon al daha iyi, işletim sistemi android olsun. Genişletmek için tıkla ... Bencede