Navigasyon Tavsiyesi İstiyorum

Kodla Büyü

kalelibilişim

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,753
Arkadaşlar Navigasyon almayı düşünüyorum. Bütce 200 tl civarı. Daha önce hiç navigasyon kullanmadım.
Artıları nelerdir eksileri nelerdir. Özellikle kullanan arkadaşların deneyimlerinden yararlanmak isterim.
Hangi marka ve modeli kullanıyorsunuz memnun musunuz ?
İyi Geceler.
 
ziyaunal' Alıntı:
daha önce bu konu çok tartışıldı forumda bulabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Forumdaki eski konularının tamamına baktım. Konular eski olunca haliyle söz konusu navigasyonlar da eski oluyor.
Arkadaşlardan güncel bilgiler almak amacıyla konu açmıştım. Yoksa forumda arama yapmayı bilemeyecek kadar yeni veya acemi üye değilim.
İyi günler diliyorum.
 
ben oblio nav max 7 aldım. 7 inç ekranlar arasında fiyatı gerçekten iyi.240TL. Eksisi Bluetooth olayı yok.tavsiye ederim...
 
@BTFormator ilgili Tomtom da ücretsiz harita güncelleme iki yıl ve haritalar tele atlas arkaaşlar genellikle başarsoftu önermişler. Teşekkürler.

@ahmetismet ilgili cihaz bütcemin üzerinde. Teşekkürler.

@FERHATLA Aleyküm selam. Sen nasılsın.
 
kalelibilişim' Alıntı:
@BTFormator ilgili Tomtom da ücretsiz harita güncelleme iki yıl ve haritalar tele atlas arkaaşlar genellikle başarsoftu önermişler.

Hocam kendim kullanmadım ama iyi diyorlar Tomtom için ama Pirahna'yı denedim tavsiye etmem...
Garmin'de kullandım çok iyi tavsiye ederim ama harita güncellemesi ücretsiz değil ne yazıkki...
 
garmin smart xt programını içinde tümleşik halde GPS olan nokia C5 telefonuma kurdum. 2 yıldır sorunsuz çalışıyor. her türlü işimi görmeye yetiyor. garminin normal satılanlarıda var makineyle birlikte.
 
bencede navitech hocam 200 liraya aldım bende çok iyi. arkadaşım piranha aldı aynı özelliklerde ama navitech gerek rota hesaplama gerek hız açısından çok daha iyi...
 
hocam telefonun akıllı tel ise igo uygulaması yükle tamamdır. ne gerek var para vermeye :alkis:
 
dorian' Alıntı:
3 tane navigasyonum oldu. Piranha, Next, Navitech
Sana tavsiyem; http://www.akakce.com/navigasyon-cihazi ... 30501.html
Al, açma düğmesine bas. Bana dua edersin. Ne istersen var. Video müzik bluetooth flash ... Navigasyonu çalıştırıyorum 4 saniye içinde konumu buluyor. Atlas işlemcili.

hocam ben de bu ara almayı düşünüyorum fakat next 545 ile telefunken tlf 350 modelleri de seçeneklerim arasına girdi. navitech kimi sitede ve kendi sitesinde atlas 4 500 işlemci diyor, bazı sitelerde atlas 5 533 işlemci diyor. kafam çok karıştı navitech alacakken seçenek arttı. deneyimli biri olarak senin tavsiyenle gönül rahatlığı ile navitech b513 alayım mı? hepsi başarsoft, next yazılımı ve işlemcisi ve çözünürlüğü daha üstün. ok zormuş seçim yapmak :?
 
galaxy wonder var bende. androide uygulama mı yükleyelim navigasyon mu alalım? ya da hangi navigasyon?
 
Yerinizde olsam navigasyon cihazi alirdim. Marka olarak garmin oneririm.Baska bir marka tercih edecek olursaniz da cihazin haritasinin basarsoft olmasina ve ömür boyu ücretsiz harita güncellemesinin olmasina dikkat edin. Bilgi olarak ekleyeyim, Google mapsin haritalarini basarsoft hazirliyor.
 
Geri
Üst