Navigasyon cihazı önerisi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AKom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

AKom

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba sayın hocalarım;

navigasyon cihazı bakıyorum öncelikle tecrübelerinizden yararlanmak istedim. bildiğim kadarıyla bu cihazlar güncellemesi falan oluyor satılırkende 10 yıllık güncelleme garantisi ile satılıyor falan diye duymuştum. bu konularda biraz aydınlatabilirmisiniz

açıkçası navigasyon devrinin başlamadan bittiği görüşündeyim hocam, akıllı telefona indirilen bir yandex navigasyon uygulaması ile bütün istanbulu avucumun içi gibi bilir oldum, sesli uyarısı da var, ekranı takip etme derdin de olmuyor, kulağın orda olsa yeter..

kendim için değil zaten kayınpeder için bakıyorum :) telefonda hangi programı kullanıyorsunuz hocam?

yandex navigasyon uygulaması var hocam. turuncu sağ çarpraza doğru bakan bir ok simgesi var. bide direksiyon telefon tutucu aldım, koyuyorum telefonu direksiyona, hem gözle hem kulakla takip ediyorum, yol kaçırsan bile hemen yeniden rota bulup yönlendiriyor seni uğraşmıyorsun yani bir daha. o yönden çok memnunum hocam..

Büyükşehirlerde kullanacaksaniz tandex navigasyon android uygulamasi gayet basarili

navigasyon cihazı alacaksınız navitech tavsiye edilebilir bir marka ancak speak and go yani adresi söyleyerek yol buldurma özellği içeren modellerin bu özelliği her zaman beklentilerinizi karşılamayabilir.

mesut_steel' Alıntı:
yandex navigasyon uygulaması var hocam. turuncu sağ çarpraza doğru bakan bir ok simgesi var. bide direksiyon telefon tutucu aldım, koyuyorum telefonu direksiyona, hem gözle hem kulakla takip ediyorum, yol kaçırsan bile hemen yeniden rota bulup yönlendiriyor seni uğraşmıyorsun yani bir daha. o yönden çok memnunum hocam..

Avea Ayrıca gprs ücreti alıyor mu?yandex navigasyon gprs açmadan konum belirleyemiyor ve yönlendirme yapamıyor.
Avealıyım.

Akıllı telefon kullanıyorsanız igo navigasyon uygulamasını öneririm. Avrupa haritalarıda mevcut.

Ben yaklaşık 5 yıldır navitech 215 model navigasyon kullanıyorum, hız kamerası uyarı özelliği var, belki de bana yaptığı hız kamerası uyarıları ile cihazın 5 katı cebimde kaldı. Cep telefonlarında bu özellik var mı bilmiyorum ama eğer yoksa bence cep telefonları asla navigasyon cihazlarının yerini tutamaz hocam

Bende 5-6 yıldır navitech kullanıyorum. igo primo olan herhangi bir cihazda olabilir. Üst mesajdaki arkadaşın yazdığı gibi, hız kameralarını falan yükledikten sonra çok kullanışlı oluyor.

Bende 2 yıl navitech kullandım. Gayet menundum. Sonra akıllı telefon alınca kullanmaz oldum navigasyon cihazını. Bir tane telefon tutucu aldım ön cama yapıştırılanlardan. Yandex navi kullanıyorum akıllı telefon ile şimdi.

Navigasyon cihazı değil programı :D
30 tl ye kaliteli araba çakmak sarj
10 tl ye tutucu

1.İgo en iyi program hız kamerası nedeniyle tabiki; yanlız şuan hala harita güncel değil. Aralık haritası. En iyi harita yinede. (ücretli )
2. Yandex de Hız kamerası özelliği var ama test etmedim. Çevrimdışı arama yapılamıyor.
3. Here Maps Alternatif olarak bulunabilir çevrimdışı özelliği var.
4.Sygic de bir alternatif çevrimdışı özelliği ile.(ücretli )

Naviteli bilmiyorum. Kalitesi nasıl. Şuan onun türkiye haritasını indiriyordum.(ücretli )

Kayra_Bilal' Alıntı:
mesut_steel' Alıntı:

Avea Ayrıca gprs ücreti alıyor mu?yandex navigasyon gprs açmadan konum belirleyemiyor ve yönlendirme yapamıyor.
Avealıyım.

Avea alır tabikide ama Yandex de haritalar yüklenebiliyor. İl il ayrı yükleniyor ve asıl gprs kullanan özellik bu özellik. Harita yüklü ise fazla kullanmaz.

gelecek' Alıntı:
2. Yandex de Hız kamerası özelliği var ama test etmedim. Çevrimdışı arama yapılamıyor.
yandex ayarlarında çevrim dışı harita indirme özelliği var sayın hocam..
bu sayede çevrim dışı arama yapılabiliyor..

http://www.bimeks.com.tr/urun/123993/ne ... aspx#specs
http://www.bimeks.com.tr/urun/128399/ne ... aspx#specs

igo primo garanti var bunlarda muhtemelen diğer üründe de var. Android tablet gibi düşün hocam bunları işletim sistemi yüklü ve içinde navigasyon programı var. İşi sadece bu. Navigasyon. Gps özelliği olan bir tablete hocam çevrimdışı bir navigasyon programı yükle hem navigasyon olur hemde tablet.

Akıllı cihazlar için ücretli olan navitel de güzel bir program 1 ve 2 numarayı igo ile paylaşır.

bidene' Alıntı:
gelecek' Alıntı:
yandex ayarlarında çevrim dışı harita indirme özelliği var sayın hocam..
bu sayede çevrim dışı arama yapılabiliyor..

Haritalar yüklü Hocam 2 gb sınırı var elverdiğine indirdim. Ama arama yaparken yapıyorda arama dönüyorda dönüyor bende hiç sonuç bulmadı daha. En iyi ücretsiz yandex kabul hocam. Ücretlilerinde apkları internette var ordan bakıyorum.

***** mp3 filan vermiyoruz. Site kapanmasın diye. Mesajla isteyin istediğinizi atayım :D

BBNET
Geri