KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 9 Eylül 2013 #1 NASIL BİR YOL İZLEMEYEİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ ARKADAŞLAR BU 5. VE 6. SINIF BİLİŞİM DERSLERİÇİN. KİTAPLAR YOK ...
NASIL BİR YOL İZLEMEYEİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ ARKADAŞLAR BU 5. VE 6. SINIF BİLİŞİM DERSLERİÇİN. KİTAPLAR YOK ...
ofkar Üye Mesajlar 1,193 9 Eylül 2013 #2 ben 5.sınıflarda 5-6, 6. sınıflarda 7-8. basamak işlemeyi düşünüyorum ama hala kararsızım
elf.krc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 447 9 Eylül 2013 #3 bende ekteki 5. ve 6. sınıfları işlemeyi düşünüyorum belki aralara bi kaç ünite eklerim yada değiştirirm Ekli dosyalar Yillik_Planlar_5_6_7_8.zip Yillik_Planlar_5_6_7_8.zip 21.7 KB · Görüntüleme: 71
bende ekteki 5. ve 6. sınıfları işlemeyi düşünüyorum belki aralara bi kaç ünite eklerim yada değiştirirm
S serkanaytekin01 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 293 9 Eylül 2013 #4 sabahtır planla uğraşıyorum, öğretim programına göre hazırlanmış plan sıkıcı geçecek, açıkçası öğretimden ziyade genel kültür gibi konular.
sabahtır planla uğraşıyorum, öğretim programına göre hazırlanmış plan sıkıcı geçecek, açıkçası öğretimden ziyade genel kültür gibi konular.