Arkadaşlar ilde gözde bir okulda görev yapıyorum ancak yeni olduğu içöin lab. yok öğrencilerse dersi dinlemek istemiyor ilk haftalarda dinletmeye çalıştım ama onlara susun demekten bağırmaktan dersten çıkıp eve giderken başım dönüyordu
mesela ders anlatıyorum dinlemiyorlar bağırıyorum aldırmıyorlar biz ders dinlemeyeceğiz diyorlar serbest bırakınca da öğretmen serbest bırakıyor diyorlarmış okuldan kaçıyorlarmış
ahlaksızlık onlarda tüm pislikler onlarda ne yapacam bilmiyorum bıktım artık yaaa
Yaptığım iş beni mutlu etmiyor keşke başka bi meslek tercih etseydim
Bu arada aklıma bi espri geldi
Aptalın biri oğlu davulu iyi çalamayınca oğlum bak şu davulu iyi çal yoksa okursun öğretmen falan olursun çocuklara bişey anlatmaya çalışın dinlemezler kafan arıya gider aynen öle

mesela ders anlatıyorum dinlemiyorlar bağırıyorum aldırmıyorlar biz ders dinlemeyeceğiz diyorlar serbest bırakınca da öğretmen serbest bırakıyor diyorlarmış okuldan kaçıyorlarmış
ahlaksızlık onlarda tüm pislikler onlarda ne yapacam bilmiyorum bıktım artık yaaa
Yaptığım iş beni mutlu etmiyor keşke başka bi meslek tercih etseydim
Bu arada aklıma bi espri geldi
Aptalın biri oğlu davulu iyi çalamayınca oğlum bak şu davulu iyi çal yoksa okursun öğretmen falan olursun çocuklara bişey anlatmaya çalışın dinlemezler kafan arıya gider aynen öle