Geçen sene sıfır Colt alan bir arkadaşım fabrika değerlerinden çok yakıyor diye 2-3 kez servise getirmişti. Daha sonra adama 200 km otobanda 80km hızla dene dediler. Ancak o şekilde tutturabildiler fabrika verisini. Arkadaşımın söylediği yakıt haricinde iyi araba.spider23' Alıntı:ben de Mitsubishi COLT kullanıcısı olarak aracımı biraz öveceğim ama kendi sınıfın da ki pek çok araçtan her anlamda fersah fersah önde bi araba..motor ömrü 400-500 k larda..periyodik bakımı 15 bin km. de birdir ve yaklaşık 250- 300 civarı tutar...motor teknolojisi olarak da üstün araçlardır...misal 2006 model aracım 1.3 motorla 95 beygiy güç 125 nm tork üretebilmektedir..ülkemiz de çok tutulan bol satılan polo-clio-corsa-punto 4 lüsünün 1.4 leri bu kadar performanslı değildir...olanı da çok yakar..ama 1.3 motor araç ş.için de 6,5 - 7 litre yakarke ş.dışı 5-5.5 litreyle yetiniyor..eğer bulunduğunuz il de yetkili servisi varsa hiç çekinmeden alabilirsiniz MITSUBISHI yi..sonra teşekkür edersiniz..
bu arada hayalimde ki - güncel LANCER
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 716/detay/
zaten hiç düşünmeden alınası çok yakışıklı bir araçtır...))
İZMET' Alıntı:[BİR MUTSUBİŞHİ CARIZMA KULANICISINDAN]
meraba arkadaşlar belki yoruma geç katılmış ola bilirim ama mutsubihi hakında her şeyi anlatmak istiyorum
öncelikle musubişhi bir japon arabasıdır bende carızma kulanıcısıyım
arabamda çok memnunum bir renault tan olun fiyat tan olsun opel falan fian arabalardan daha iyi oldugunu rahatlıkla söyleye bilirim (sadece koparta ve motor için geçerli)
arabanın kaporta olsun motor olsun 10 numara içine biraz özenilmiş ama olsun be gülüm gene kuş gurubunda iyidir hiç olmassa çatlamıyor
YA UZATMAK İSTEMİYORUM YAZARKEN ARABAYI DÜŞÜNEREK YAZIYORUM VE TÜYLERİM DİKEN GIBIOLUYOR
arabanın her şeysi kötü olsun o motor sesi varya oooo his varya mutsubihiyi gene alırım gene alırım
YANİ ALINCAK ARABADAN 1. Sİ
kendir_li' Alıntı:İZMET' Alıntı:[BİR MUTSUBİŞHİ CARIZMA KULANICISINDAN]
meraba arkadaşlar belki yoruma geç katılmış ola bilirim ama mutsubihi hakında her şeyi anlatmak istiyorum
öncelikle musubişhi bir japon arabasıdır bende carızma kulanıcısıyım
arabamda çok memnunum bir renault tan olun fiyat tan olsun opel falan fian arabalardan daha iyi oldugunu rahatlıkla söyleye bilirim (sadece koparta ve motor için geçerli)
arabanın kaporta olsun motor olsun 10 numara içine biraz özenilmiş ama olsun be gülüm gene kuş gurubunda iyidir hiç olmassa çatlamıyor
YA UZATMAK İSTEMİYORUM YAZARKEN ARABAYI DÜŞÜNEREK YAZIYORUM VE TÜYLERİM DİKEN GIBIOLUYOR
arabanın her şeysi kötü olsun o motor sesi varya oooo his varya mutsubihiyi gene alırım gene alırım
YANİ ALINCAK ARABADAN 1. Sİ
Yok canım ne geç katılması. Bu arada ben anladım ne demek istediğini. Türkçe tercümem iyidir.