Nakliye Sitesi - Joomla 3

Kodla Büyü
hocam siteye koyduğunuz fotolar başkalarına ait gibi gözüküyor. bu daha sonra sıkıntı yaratmıyormu?

Wordpress joomladan çok daha iyi ama son zamanlarda çok saldırı alıyor ve Plugin hatası çok veriyor.
Yeniden joomlaya dönsem mi acaba diye düşünüyorum...

yildiray75' Alıntı:
hocam siteye koyduğunuz fotolar başkalarına ait gibi gözüküyor. bu daha sonra sıkıntı yaratmıyormu?
hangi site için bu yorumu yaptınız hocam?
.
Birde konuyu açan arkadaşın sitesini incelediğim kadarıyla fotoğrafların çoğu STOKFOTO olarak isimlendirilen hazır fotoğraflar. O yüzden bir sorun olacağını zannetmiyorum. Benim paylaştığım sitedeki fotoğrafların %90 ı ise site sahibinin kendi yüklediği fotoğraflar

aynen diğer arkadaş için sormuştum sizin site direk kendi fotolarını atmışlar. bende site yapmayı düşünüyorumda resim konusu aklıma takılıyordu sorayım dedim. stokfoto indirebileceğimiz adresler mi var?

tmmdır hocam buldum google a sorunca çıkıyor

yildiray75' Alıntı:
hocam siteye kaptanlar uz fotolar başkalarına ait gibi gözüküyor. bu daha sonra sıkıntı yaratmıyormu?
Hocam siteye koyacağınız fotolar başkasına aitse tabiki sıkıntı çıkar. Fakat benim kullandığım resimler firmalaraait değil ücretli satılan fotoğraflar herkes kullanabiliyor.
Fotoğraflardan bellidir. Marka yok isim yok. Tamamen ticari amaçla satılan
fotoğraflar

BBNET
Geri