NAKLİYE ŞİRKETLERİ

Kodla Büyü

farukdogu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar evimi kocaeli'den kastamonu'ya taşıyacağımda nakliye şirketleri hakkında neler biliyosunuz. daha önce nakliye firması ile taşımacılık hizmeti alnn arkadaşımız varmı. kocaeli kastamonu 480 km mesafede. 2+1 evim var ortalama maliyet sizce ne olur.

Hocam orada şampiyon nakliyat vardı. Tanışmıştım. İyi birilerine benziyorlardı ve çok itinalı bir şekilde taşıdıklarından bahsetmişti. Hayırlısı.

Şimdiden marketlerden kolileri toplamaya başla.

Nakliyeciler sitesine ilan vermiştim oradan durmuş şahin nakliye diye bir firma vardı. Gayet memnun kaldım. 1600 km yolda sadece bir bardak kırılmıştı. Eşyaları gayet güzel sarıp kapalı kasa kamyonla taşımışlardı.

Bence gideceğimiz şehirden gelecek bir arkadaşla anlaşılabilirse taşıma işi daha uyguna gelebilir.Mesela siz Kocaeli'nden Kastamonu'ya geldiğinizde Kastamonu'ndan da Kocaeli'ye gidecek birisiyle burada belki karşılaşabilirseniz gelen nakliye aracı boş gitmeyeceği için daha uyguna gelebilir taşınma işi. O yüzden böyle bir konuyu ya buradan devam ettirebiliriz veya başka bir başlık açılıp oradan devam ettirebiliriz.(bu arada uzaklığa,eşyaya oda sayısına göre ne kadara anlaştığımızı da belirtirsek diğerleri için de az çok referans veya pazarlık yapma şansımız olur.)

erciyes38' Alıntı:
Nakliyeciler sitesine ilan vermiştim oradan durmuş şahin nakliye diye bir firma vardı. Gayet memnun kaldım. 1600 km yolda sadece bir bardak kırılmıştı. Eşyaları gayet güzel sarıp kapalı kasa kamyonla taşımışlardı.

ne kadara ne zaman taşıtmıştınız ?

hocam nakliye işiniz varsa sağlam sözleşme yapın. çünkü çoğu eşyayı kamyona yükledikten sonra adilik yapmaya başlıyor. yok eşya fazla bu paraya gitmiz vs vs. eşyalrınıza yaptıkları sigorta poliçesini isteyin. sözleşmede kaç para olacağı ve eşya indirme ve tekrar kurulumunu kesin yazdırın. kastamonudan tutarsanız daha avantajlı olur hiç olmazda elinizin altında olmuş olur.

1000 lira isterler en az. eşyaları neyle kaplayacaklar muhakkak sorun. Alacağınız hizmeti iyice öğrenin. zaten oradan kocaeliye taşımaları vardır nakliye şirketlerinin sıkıntı çıkmaz yakın mesafede. indirdikten sonra yeniden kurulumu özellikle söylüyorum yazdırın bunu. ben çektim bir kere siz çekmeyin

saw_all' Alıntı:
erciyes38' Alıntı:

ne kadara ne zaman taşıtmıştınız ?

3 yıl önce 1600 liraydı yanılmıyorsam.
hasanemre' Alıntı:
hocam nakliye işiniz varsa sağlam sözleşme yapın. çünkü çoğu eşyayı kamyona yükledikten sonra adilik yapmaya başlıyor. yok eşya fazla bu paraya gitmiz vs vs. eşyalrınıza yaptıkları sigorta poliçesini isteyin. sözleşmede kaç para olacağı ve eşya indirme ve tekrar kurulumunu kesin yazdırın. kastamonudan tutarsanız daha avantajlı olur hiç olmazda elinizin altında olmuş olur.
kesinlikle haklısınız. Elemanlar eve geldiklerinde eşyanın çok olduğunu görünce ilçeden iki kişi daha bulup ücretlerini de kendileri ödemişti.

BBNET
Geri