size iki soru sorayım öğretmenim:madlion' Alıntı:belirsizlik yok en son yayınlanan yazıda öğrenci örgün eğitimden ayrılmadığı sürece kendisinde kalacak. gittiği okula TİF kaydı gönderilecek. İdarenin yapması gerek bir işlem
zaten siz değil idare yapacak işlemi. siz en fazla bilgilendirirsiniz durumun ne olduğuyla alakalı. Çünkü kurumda kalan cihaz her daim baş ağrısı olabilir. Nakliyle birlikte cihazın seri nosundan TİF teki kaydı diğer okula gönderecek İdare.nht268' Alıntı:En son gördüğüm yazıda açık öğretime ve tablet dağıtımı yapılmamış bir okula gitmediği sürece tablet öğrenciden alınmayacak. Ancak o kadar giden gelen öğrenci var ki takip edemiyorum. Ben bıraktım artık, idare takip edebiyorsa etsin.
http://btgaziantep.com/?p=20&id=4kdoksan' Alıntı:Arkadaşlar Nakil giden öğrenci tableti ne olacak son durum nedir.Bir sürü efsane aldı başını gidiyor.Tam bir çorba oldu ortalık.
mdm@eba.gov.tr e-posta adresine durumu anlatan bir mail göndermek gerekiyormuş diye duydum.tcoalngsau' Alıntı:TİF işini hallediyoruz sıkıntı yok ama sıkıntı EBA şifresi almakta oluyor.bize başka okuldan öğrenci geldi tiften işlemler halledildiği halde ebadan alınan şifre ile aktivasyon işlemini kabul emtiyor.Bu tc daha önce kayıtlıdır hatası veriyor. Çocuk reset atmış tablete ve kayıt yapamıyoruz dolayısı ile.Ne yapmak gerek?
dikistutmazsabri' Alıntı:ücreti ödenerek telpa'dan alınabilir.
Fiyatlar:
Şarj adaptörü:20 TL
Usb Kablo: 15 TL
Kılıf: 25 TL
Kalem: 15 TL imiş. Aralık-2014 itibariyle bu fiyatları verdiler.
Postaneye (Kodu: 5881793) parasını yatırıp, Ürünün geleceği adresi ve gerekli açıklamaları yazıp dekontu ekleyerek e-posta (dekont@telpa.com) ile gönderiyorsun.
Bir kaç günde geliyor.
Bilgi için Tel No: 0800 211 2844
tcoalngsau' Alıntı:TİF işini hallediyoruz sıkıntı yok ama sıkıntı EBA şifresi almakta oluyor.bize başka okuldan öğrenci geldi tiften işlemler halledildiği halde ebadan alınan şifre ile aktivasyon işlemini kabul emtiyor.Bu tc daha önce kayıtlıdır hatası veriyor. Çocuk reset atmış tablete ve kayıt yapamıyoruz dolayısı ile.Ne yapmak gerek?