Naki gelen öğrencilere tablet vereceğiz. fakat nasıl bir yol izlememiz gerekiyor . İyi çalışmalar
mturkmen42' Alıntı:okulumuzda yedek tablet var hocam ..
Aynen hocam geçen sene 9. sınıfta başka okulda olduğu için tablet almamış. bizde yedek tablet varsvbarut' Alıntı:nakilden kastınız 10. sınıfa nakil gelip de geçen sene 9 dayken tablet dağıtılmamış öğrencilerden mi bahsediyorsunuz?
Umarım öyledir. Bende bir liste yapıp imza karşılığında tabletleri vermeyi düşünüyorum hocamsvbarut' Alıntı:bu durum yeni tayini çıkan öğretmenlerle aynı değil mi. ben tablet almamış öğretmenlere yedek tabletlerden verdim. henüz öğrenci naklinden haberim yok.
panacea' Alıntı:11.sınıflara nakil gelen bir öğrencimiz var. Önceki okulundan tablet almamış bizim 11lerde tab-4 var. Bu durumda benim ne yapmam gerekir? Bu öğrenciye tab-5 vermem gerekir mi?
panacea' Alıntı:11.sınıflara nakil gelen bir öğrencimiz var. Önceki okulundan tablet almamış bizim 11lerde tab-4 var. Bu durumda benim ne yapmam gerekir? Bu öğrenciye tab-5 vermem gerekir mi?
mevlutteberci' Alıntı:panacea' Alıntı:11.sınıflara nakil gelen bir öğrencimiz var. Önceki okulundan tablet almamış bizim 11lerde tab-4 var. Bu durumda benim ne yapmam gerekir? Bu öğrenciye tab-5 vermem gerekir mi?
İl deki arkadaşlar verdirmedi hocam şuan 10. sınıflara tablet dağıtılıyor diye
monarici' Alıntı:mevlutteberci' Alıntı:panacea' Alıntı:11.sınıflara nakil gelen bir öğrencimiz var. Önceki okulundan tablet almamış bizim 11lerde tab-4 var. Bu durumda benim ne yapmam gerekir? Bu öğrenciye tab-5 vermem gerekir mi?
İl deki arkadaşlar verdirmedi hocam şuan 10. sınıflara tablet dağıtılıyor diye
bizim ildeki arkadaşlar da verin sorun olmaz dedi :?