N11 Hediye Çeki Var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ikuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ikuru

Aktif Üye
Arkadaşlar klima alıcam, n11 den hediye çeki vs. olan var mı ? Teşekkürler

Hangi klimayı alacaksın hocam.Bende çek var ama klima için yetersiz kalır 30-40 tl lik değmez.Forum donanimhaberde var 50-60 tl ye 200 tl lik satıyorlar. Bende bakıyorumda daha karar veremedim.

kullanmayacak veya süresi dolacak olan varsa alabilirim arkadaşlar. 400tl alışveriş yapacağım

kdoksan' Alıntı:
aak' Alıntı:
kullanmayacak veya süresi dolacak olan varsa alabilirim arkadaşlar. 400tl alışveriş yapacağım
125 e 22 var hocam bende dilersen ücretsiz şekilde kullanabilirisin.

gönderirsen kullanırım hocam. Yarın alacağım. Hepsiburada varsa o da olur. N11 yada HB birinden beşik alacağım.

aak' Alıntı:
kdoksan' Alıntı:
aak' Alıntı:

gönderirsen kullanırım hocam. Yarın alacağım. Hepsiburada varsa o da olur. N11 yada HB birinden beşik alacağım.
aak Hocam size özel mesaj attım.

kdoksan' Alıntı:
aak' Alıntı:
kdoksan' Alıntı:
aak' Alıntı:

aak Hocam size özel mesaj attım.

tesekkur ederim hocam. Aldim mesajinizi

Arkadaşlar N11 de artık kupon numarasıyla çek kullanılmıyormuş. O mailden giriş yapmak gerekiyormuş haberiniz olsun.

HB ve GG için aynısı geçerli mi bilmiyorum. Eğer değilse onlardan almak mantıklı yani. Zaten hepsinde aynı ürünler var. Benim alacağım ürün üçünde de aynı fiyat mesela.

arkadaşlar n11 300 tl alisverisim olacak kupon kullandirabilecek var mı?

Mobilden Tapatalk kullanılmıştır.

söyle elinde kullanmadığı 300 tl üzeri alışveriş yapacağım çeki olan var mı?

Arkadaşlar okula n11 den toner alacağız 300 tl'nin üzerinde tutuyor elinde kupon olup paylaşabilecek var mı?

BBNET
Geri