Nöbet için ek ders verilecek mi?

Kodla Büyü

samsat86

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bakan Avcı, sendikaların son dönemde gündeme getirdikleri öğretmenlerin tuttukları nöbetin karşılığını almaları konusunda çalışmalarının olduğunu bildirdi.

Taleplere duyarlı olduklarını, bunun ayrıntılarını Maliye Bakanlığı ile görüştüklerini aktaran Avcı, “Türkiye’nin hangi yöresinde hangi koşulda, ne tür imkanlar sağlanabilir ona bakıyoruz. Dolayısıyla talep duyarlı ama henüz ayrıntılı bir cevap verebilecek durumda değiliz” değerlendirmesinde bulundu.

jandarma' Alıntı:
Hocam verecekler vermeyede azcık daha seçime doğru. Aman aman bir ücret te olacağını sanmıyorum haftalık en fazla 2 saat olur. Ama yinede kavgası çıkar malum 5 liraya ruhunu satacak meslektaşlarımız var
5 liraya ruhunu satacak arkadaşın konusu bence burada konuşulacak değerde değil. boş yere hatırlayıp ta üzülmeyelim...

Öğretmen milletini anlamak zor iş. masada otursun diye eğitim bir seni yetkili yaparlar sonrada üç kuruş sağdan soldan para gelsin diye beklerler. önce adam gibi öğretmenlerin haklarını savunacak yetkili bir sendika seçelim. biz değil hakkımızı masada o arasın. eğitim bir bizim hakkımızı değil hükümetin hakkını savunduğu halde siz hangi hakkınızı alabilirsiniz.

bir gün nöbet için
20 - 30 TL verip
komple boş günümüze nöbet koyarlarsa
hiç şaşmam.

BBNET
Geri