Nöbet ücretlerine yüzde 50 zam....

Kodla Büyü
neolur bir de şu öğretmenleri görselerde birazcık bakın birazcık diyorum birazcık maaşlarda iyileştirme yapsalar ne olur ya herkese gelince zama yapılıyor da öğretmene neden yapılmıyor. akademisyen 850 tl zam yapıldı napıyorlar bizden farklı sanki hergün bir icat bir buluş ya da üst düzey akadaemik başarılara imza atıyorlar
pes diyorum

Bize nasıl 24 kasım ve öncesinde vaatlerde bulunuyorlarsa şimdide tıp bayramı öncesinde vaatte bulunmuşlar. Ama doktorlar eylemlerde birlik içinde oldukları için bu vaatte kalmıyabilir zam yapabilirler. Ama bizler kendi içimizde şucu, bucu şu sendikalı bu sendikalı diye 20 parçaya ayrılınca bizi dikkate alan bir siyasetçi yok malesef

nöbet eylemini biz yapıyoruz hükümet zannediyor ki nöbet tutan sadece sağlık çalışanı zannediyor. bunu destekleyen yalaka öğretmen de çıkar mı çıkar

Kürşat_58' Alıntı:
nöbet eylemini biz yapıyoruz hükümet zannediyor ki nöbet tutan sadece sağlık çalışanı zannediyor. bunu destekleyen yalaka öğretmen de çıkar mı çıkar
Demek oluyor ki...Sesimiz cılız çıkıyor.
Bu yüzyılda öğretmene özel bir iyileştirme olmadımı?

Yoksa benmi unutkan oldum

COBOL' Alıntı:
Kürşat_58' Alıntı:
Demek oluyor ki...Sesimiz cılız çıkıyor.
Bu yüzyılda öğretmene özel bir iyileştirme olmadımı?

Yoksa benmi unutkan oldum
öğretmene gelmiş geçmiş en büyük zammı Erbakan hoca yapmıştı bütün memurlara %30 zam yaptı öğretmene %48 zam yapmıştı. Allah rahmet eylesin.

17 senemde şu ek ders 10 veya 15tl olsun dediler halen olmadı.Erbakan hoca nur içinde yatsın 1 derece ve 100tl zam almıştım 167 puanla ildışı yerdeğiştirmiş en iyi okula gitmiştim.

Hocam o dediğiniz bu yy da olmadı
Geçen yy lın sonlarıydı yanılmıyorsam.
Bu yy da siftah görmedi camiamız.

Ah.. hocam iyi adamdı da
Borçlanmış Türkiyede Krizin üzerine başbakan oldu.Yinede memur unu öğretmeni ni unutmadı
Ruhu şad olsun.

Doktorların dışında diger sağlık personeli kesinlikle hakediyor. Bence onlara verilmeli

Bizim meshur yandaş sendika da imza topluyor sadece nobete ucret istiyor musunuz diye. Yapabildikleri sadece bu. Hukumete karşı hak savunabilirler mi sanki?

hakim ve savcılara seyyanen 1150 tl, akademisyenlere en az 850 tl, sağlık çalışanın nöbetine %50 zam yapıldı bize ise %3 zam.

birazdan şükredenler gelir..durumumuz iyi diyenler geç kalmışlar :puhaha: :puhaha: :puhaha:

Kürşat_58' Alıntı:
hakim ve savcılara seyyanen 1150 tl, akademisyenlere en az 850 tl, sağlık çalışanın nöbetine %50 zam yapıldı bize ise %3 zam.
Kimine nimet yağdı.
Bizlere himmet kaldı.

BBNET
Geri