jemba35' Alıntı:Hocam olmaz mı? Cokta yerinde olur? Ben aksine yardım kuruluşlarina güveniyorum, deniz feneri dahil, tamamen karalama amacliydi zaten.
Katılıyorum, kolaya kaçmayıp çevrede ihtiyacı olanlar belirlenip fitre ve zekat verilmesini daha uygun buluyorum. Ben de 2 çocuğu okuyan asgari ücretli akrabama fitremi verdim.xodeda' Alıntı:bu ülkede yaşamak bana bir şey öğretti. Türkiye'deki hiçbir yardım kuruluşuna güvenmiyorum, ister resmi olsun ister özel. yardım yapacaksam fakiri kendim bulur elden veririm.
:alkis:ilon' Alıntı:Bir tarafta açlıktan ölmek üzere bir müslüman varsa yakınımzıdakini değil uzaktaki tercih edilir......ben yardım yaptım fitreyide göndermeyi düşünüyorum.
deniz fenerine nasıl güvenebiliyorsun anlamak çok zor araştırırsan denez feneri kurucuların mal varlıklarını anlarsın....... kanal 7 sahibi hangi paralarla kuruldujemba35' Alıntı:Hocam olmaz mı? Cokta yerinde olur? Ben aksine yardım kuruluşlarina güveniyorum, deniz feneri dahil, tamamen karalama amacliydi zaten.
tayinci42' Alıntı:kimse yokmu ve diyanet vakfı hariç..
500 lira kadar bende dağıtmayı düşünüyorum. birkısmınıda arakana göndereceğim.. bende her yoldan bir şekilde ulaşması için farklı farklı kuruluşlara vereceğim.
tayinci42' Alıntı:kimse yokmu ve diyanet vakfı hariç..
500 lira kadar bende dağıtmayı düşünüyorum. birkısmınıda arakana göndereceğim.. bende her yoldan bir şekilde ulaşması için farklı farklı kuruluşlara vereceğim.
cyln' Alıntı:Şimdi benim 2 sokak ötemde kocası ölmüş ve 6 çocuğuyla dul kalmış bir bayan var.
Öte yanda Arakan var.. Somali var...
Benim de fitrem var.
Siz söyleyin bu fitre nereye gitse daha uygun olur?
cyln' Alıntı:Şimdi benim 2 sokak ötemde kocası ölmüş ve 6 çocuğuyla dul kalmış bir bayan var.
Öte yanda Arakan var.. Somali var...
Benim de fitrem var.
Siz söyleyin bu fitre nereye gitse daha uygun olur?