Muvafakatlı kayıt yaptırabilen oldu mu?

Kodla Büyü

thekanarya

Aktif Üye
İki gündür listedeki muvafakatlı kayıtları yapamıyoruz. Sistem sürekli muvafakatlı kayıt ekranından yapmalısınız diye uyarı veriyor ama zaten ordan yapıyoruz. Veliler başımızda sürekli

Sistemde bir yenileme yaptılar herhalde hocam. Bir süre gözükmedi. E-okul yöneticisi yeniden yetki verirse muvafakatlı kayıt sekmesini tekrar görebilirsiniz.

Muvafakatlı kayıt sekmesini görüyoruz Hocam. Oradan istenilen bütün bilgileri girip kaydet diyoruz ama bize işlemleri muvafakatlı kayıt adımından yapmalısınız diye hata veriyor. E zaten biz o menüden işlemleri yapıyoruz. Siz bu şekilde kayıt yapabildiniz mi?

Muvafakatlı kayıt sekmesini görüyoruz Hocam. Oradan istenilen bütün bilgileri girip kaydet diyoruz ama bize işlemleri muvafakatlı kayıt adımından yapmalısınız diye hata veriyor. E zaten biz o menüden işlemleri yapıyoruz. Siz bu şekilde kayıt yapabildiniz mi?
Bugün 2 öğrenci kaydettim hocam. "Kayıt-Muvafakatlı Adres" kısmından öğrenciyi tıklayıp açtım. "Muvafakat Gerekçe" "EBYS belge tarih ve No" kısımlarını doldurup "kaydet"e bastım. Bu öğrenciler normal "Kesin Kayıt" ekranına geçti. Oradan numara vererek kayıt ettim.

ilksms
Geri