zafer_can Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 856 26 Şubat 2015 #1 Mustek 1200 ub plus scanner için driver ve tarama programı lazım. işletim sistemi win 7 32 bit. elinde olan varsa lütfen. zor bulunan uğraştıran bir tarayıcı..
Mustek 1200 ub plus scanner için driver ve tarama programı lazım. işletim sistemi win 7 32 bit. elinde olan varsa lütfen. zor bulunan uğraştıran bir tarayıcı..
A aransayes Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 428 26 Şubat 2015 #2 Umarım işinize yarar. Bende baya bir uğraşmıştım. Ekli dosyalar Mustek_1200_UB_plus_Vista-7.rar Mustek_1200_UB_plus_Vista-7.rar 179.5 KB · Görüntüleme: 164
zafer_can Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 856 27 Şubat 2015 #3 tarayıcıyı tanıttım fakat software bulamadım. win7deki tarama ve fax programında tarama yaptığımda. ufak bir ses geliyor fakat hicbir islem yapmiyor. mustek icin ayrı bir tarama software mi var!?
tarayıcıyı tanıttım fakat software bulamadım. win7deki tarama ve fax programında tarama yaptığımda. ufak bir ses geliyor fakat hicbir islem yapmiyor. mustek icin ayrı bir tarama software mi var!?