MustafaEeraslan

Kodla Büyü

ilyas33

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bu mustafa eraslandan bişey alan varmı?insan derde düşmeye görsün anamda 30-35 yıllık romatizma var şimdi 3-5 yıldır da kireçleme var.mustafa eraslandan biri faydalanmış köyde.bunu duymuşlar.illaki bize bi sipariş veriver diyolar.allahtan kalp, tansiyon şeker gibi ağır hastalıklar yok.romatizmal hastalıklar için bişeyler gönderecekler güya.bi zararı olmaz gibi geliyor.ama faydada göremeyebileceğimizi biliyorum.bi sipariş verdim ama peşin ödeme yapmadım almama şansım da var.etrafınzda urdan ürün temin eden oldumu?fikirleriniz?

adam kayserili bitkisel ilaçlar yapıyor ciddi reklamları var canlı yayınlarda falan da görmüştüm denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum ama yinede dikkatli olmak lazım

şikayetvar.com sitesine girdim.7-8 şikayet var.eğer gerçekten kötü ise daha fazla olmasını beklerdim.bazıları paralarının iade edilmediğinden falan şikayetçi.kalp damar hastaları bu bitkiselleri kullandıktan sonra daha da fena olduklarını yazmışlar.ama şikayet 7-8 tane.şikayetimvar.com öle biyer var ordada bi kaç aynı tarzda şikayet var.ben istifade eden faydalana kişiler arıyorum.

okuldaki bir arkadaşım panaks kullanmış. kibarlı yani mustafa eraslanın ilacı. çok övdü. 10 yaş gençleştiriyor dedi. zayıflamasına yardımcı olmuş.

Denize düşen yılana sarılır misali diyeceğim ama değil. Bunu kullananlardan duydum özellikle damar açma konusunda gerçekten iyi dönütler var. Ama şunu söyleyebilirim hocam bitkisel kapsüller piyasadaki ilaçlardan çok daha faydalı. en azından zararı yok. kulağımdaki sıkıntıdan dolayı 8 ay ilaç kullandım. azıcık olsa bile gelişim sağlamadı en az 5 farklı uzmana görünmeme rağmen. bende kapsüllerden aldım şifamarketten. tamamen geçmesede önceki haline göre hamdolsun çok iyiyim. Rabbim verdiği derde, doğada mutlaka dermanınıda vermiş. Denemekte fayda var. zaten psikolojik olarak bile gelişme sağlar :)

yazaten tamamen iyileşmesini beklemiyoruz.az hafiflermi sıkıntıları,yoksa 35 yıllıkdert geçmez

bende bu adamı televizyonda iyi ettiği hastalarla konuşurken görünce ne kadar iyi bir adam insanlara yardımcı oluyor demiştim. sonradan bir ilaç tanıtımı olduğunu öğrenince aklıma bir sürü şüphe düştü.
televizyondaki programlara bakınca iyi niyetli sadece gönüllü olarak bu işi yapıyor amacı insanlardan dua almak zannediyor insan.

Ben bitkisel ilaçların hastalığa özgü deil kişiye özgü hazırlanması gerektiğini biliyorum. Yani uzmanlar böyle açıklamışlardı. dolayısıyla hap gibi bitkisel ürün kullanmak birine fayda ederken diğerine zarar verebilir. O yüzden böyle ilaçları kullanırken temkinli olmakta fayda var. Bir de Mustafa Eraslan denilen zatın tavrı ve ilgisiyle alakalı. Şikayetvar. com'da hakkında pek de iyi şeyler söylenmemiş.

Açıkcası şikayet vara bu tür ürünlerde çok itimat etmiyorum. Adamın rakipleri de sırf adamı kötülemek içinde böyle şeyler yapmış olabilirler. Ben direk canlı kullananların tavsiyesini alırım onu alırken sırf para verdin diye iyi deme derim. İşe yaradı mı yaramadı mı onu öğrenmek isterim. Ben kullanmadım ama bitkisel çözümlere sıcak bakan birisi olarak yarısından fazlası sahteker diyebilirim. Ama orjin krem kullandım cidden işe yarayan bir ilaç olduğunu söyleyebilirim.

nosTRa' Alıntı:
Annenizin doktoru ne diyor bu konuda ?
annemin doktoru sövüşleyip gönderiyo neden alın desin.oda bi sektör oluşturmuş gene gel gene gel diyo.35 yıldır bi çare bulamadılar

bizde eşim için aradık.ciddi anlamda mide hastası eşim. aradım yardımcıları çıkıyor telefona. ne rahatsızlığınız var diye telefonda sorup size göre bitkisel karşımızı var deyip 250 milyonmuş güya. karışımı yollayalım dediler. bizde mustafa beyle görüşme ihtimalimiz yok mu dedik. görüşemezmişiz. çok yoğunmuş.sonuçta o hazırlıyor birde mide hastalığı bu görmeden bakmadan kafalarına göre ilaç yazıyorlar. tamamen para tuzağı gibi geliyor bana.

pek tanımam hiçte ürün almadım. Ancak nacizane tavsiyem bitki kürleri için öncelikli olarak ibrahim saraçoğlunun sitesini bir inceleyiniz. dizdeki kireçlenmeye karşı çınar yaprağı kürü var idi... hem denemesi bedava :)

zuhall' Alıntı:
bizde eşim için aradık.ciddi anlamda mide hastası eşim. aradım yardımcıları çıkıyor telefona. ne rahatsızlığınız var diye telefonda sorup size göre bitkisel karşımızı var deyip 250 milyonmuş güya. karışımı yollayalım dediler. bizde mustafa beyle görüşme ihtimalimiz yok mu dedik. görüşemezmişiz. çok yoğunmuş.sonuçta o hazırlıyor birde mide hastalığı bu görmeden bakmadan kafalarına göre ilaç yazıyorlar. tamamen para tuzağı gibi geliyor bana.
aynen hocam yardımcıları çıkıyor.bende mustafa beyle görüşlücem dedim yoksa alamam dedim siparişi de durdurdum.o kadar arayan varki hangi biri mustafa beyle görüşsün.hacettepe eczacılık mezunuymuş doğru ise.sitesinde öyle yazıyor hatta diploma numarasını bile yazmış.siz görüşebilirseniz numarasını bana özelden bi yazıverin şu adamın

ilyas33' Alıntı:
şikayetvar.com sitesine girdim.7-8 şikayet var.eğer gerçekten kötü ise daha fazla olmasını beklerdim.bazıları paralarının iade edilmediğinden falan şikayetçi.kalp damar hastaları bu bitkiselleri kullandıktan sonra daha da fena olduklarını yazmışlar.ama şikayet 7-8 tane.şikayetimvar.com öle biyer var ordada bi kaç aynı tarzda şikayet var.ben istifade eden faydalana kişiler arıyorum.

bu tip insanların ürünleini kullananlar internette şikayet forumları olduğunu çoğunlukla bilmezler....bir yandan da habire derdine derman bulduğunu iddea eden insanlarla program yapmakta. karışık bir durum...

ordan alışveriş yapan çıkmadı aramızdan. bi deneyecez artık.mucize beklemiyoruz zaten,geceleri rahat uyusun yeter.

ilyas33' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:
annemin doktoru sövüşleyip gönderiyo neden alın desin.oda bi sektör oluşturmuş gene gel gene gel diyo.35 yıldır bi çare bulamadılar

O zaman doktoru değiştirin. Belki o bitkisel ilaçtan bir bitki annenizin şekerini arttıracak ya da midesine dokunacak, böbreğini etkileyecek. Belki tahlillerinde bir madde sınırdadır artması tehlikeli ve bitkisel karışım o maddenin sınırı aşmasına neden olacak

Valla gerçekten denize düşen yılana sarılır. benimde abimde beyin tümörü çıktı. şimdi radyoterapi alıyor. aynı zamanda onun ilaçlarını kullanıyor. 10 gün sonra bakılacak tümörün durumuna. kendisi tarsusa gelince görüştüler. patoloji sonucuna göre ilaç uyguluyor. Allah herkesin yardımcısı olsun zor durum tabii.

nosTRa' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:

O zaman doktoru değiştirin. Belki o bitkisel ilaçtan bir bitki annenizin şekerini arttıracak ya da midesine dokunacak, böbreğini etkileyecek. Belki tahlillerinde bir madde sınırdadır artması tehlikeli ve bitkisel karışım o maddenin sınırı aşmasına neden olacak
hocam işte kronik bi hastalığı olmadığı için yoksa cesaret edemezdik.şeker kalp tansiyon mide gigi ağır bi anda götürecek bi hastalığı yok.olsa insan korkar.şimdi en fazla fayda vermez heralde öle tahmin ediyorum.Hocam denize düşen yılana sarılır.ne doktorlara götürdük kaplıcalar vs...

İstanbulda iseniz Fatih Atikali durağında dükkan açmışlar. Geçerken fark ettim, camda kocaman adamın fotoğrafı vardı. Belki yüz yüze daha elle tutulur cevaplar alabilirsiniz.

romatizmal hastalıklar ve kireçlenme için neden kaplıca düşünmüyorsunuz hocam anne babamda aynı dertten muzdaripler ancak senede 10 gün gidip düzenli kaplıcada kaldıkalrında rahatsızlık neredeyse bitme derecesinde azalıyor bence en doğalı kaplıca not:kalp rahatsızlıkalrı yoksa tabiiii

istanbulda değilim azıcık bi şifa olursa yanına kadar gelebilirim.telefonla kendisine ulaşma imkanımız yok.fotosu varda kendi nerde acaba?

uysalhalil33' Alıntı:
romatizmal hastalıklar ve kireçlenme için neden kaplıca düşünmüyorsunuz hocam anne babamda aynı dertten muzdaripler ancak senede 10 gün gidip düzenli kaplıcada kaldıkalrında rahatsızlık neredeyse bitme derecesinde azalıyor bence en doğalı kaplıca not:kalp rahatsızlıkalrı yoksa tabiiii
hocam hastalık eskidi baya.hastalığın başlangıcı aşamasında gitmiş bayada şifa bulmuş ama kaplıca tedavisini muhafaza edebilmek lazım onu yapmamışlar.yani kaplıca tedavisinden sonra sıcak soğuk dengesini korumak terlememek üşümemek gibi şartlar var.onu koruyamamışlar.bende 5-6 yıl önce götürdüm kaplıcaya 30 yıllık hastalık pek bi fayda görmüyo kaplıcadan artık.aslında kaplıcayı devlet de karşılıyo ama bakalım...

kaybil' Alıntı:
adam kayserili bitkisel ilaçlar yapıyor ciddi reklamları var canlı yayınlarda falan da görmüştüm denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum ama yinede dikkatli olmak lazım

Kayserili mi dedin. :scared:

valla bende pek inanmazdım ama annemin idrar kaçırma problemi yüzünden kullandığı Panax çok faydalı oldu...

işin katakullesi de varmış.biz sahte ürüne çatmışız.bi adam beni aradı bende sipariş verdim dedim.yanlış yerden vermişsin diyor.gerçek eraslan biziz diyor.ilginç ya.şimdi parası ödenmemiş ürün kargosu geldiğinde almasak sorun olmaz sanırım

herşeyden anlayan doktor, bana pek inandırıcı gelmiyor ama dediğiniz gibi denize düşen yılana sarılır misali zor bir durum, dikkatli olun...

ilyas33' Alıntı:
işin katakullesi de varmış.biz sahte ürüne çatmışız.bi adam beni aradı bende sipariş verdim dedim.yanlış yerden vermişsin diyor.gerçek eraslan biziz diyor.ilginç ya.şimdi parası ödenmemiş ürün kargosu geldiğinde almasak sorun olmaz sanırım

Hocam bence alayından uzak dur

BBNET
Geri