U uğur03 Site Gezgini Mesajlar 31 24 Mayıs 2016 #3 Merhabalar hocam musallat siliciyi paylaşırmısınız? Bende musallat var çözümü için ne yapmalıyım.
A albatros44 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 712 24 Mayıs 2016 #4 ekledim Ekli dosyalar MusaLLaT.exe Silici.rar MusaLLaT.exe Silici.rar 9.2 KB · Görüntüleme: 1,630
S saaf Aktif Üye Mesajlar 214 24 Mayıs 2016 #7 hakkımı helal ediyorum daki amaç nedir acaba? kendisi mi yapmış virüsü, yoksa bu program virüs silici değil de başka işler yapıyor kendince peşinen çözüm mü bulmuş...
hakkımı helal ediyorum daki amaç nedir acaba? kendisi mi yapmış virüsü, yoksa bu program virüs silici değil de başka işler yapıyor kendince peşinen çözüm mü bulmuş...
F fredy03 Aktif Üye Mesajlar 201 24 Mayıs 2016 #8 Virüsü kendi yapmış sonra çözümünü paylaşıp hakkımızı helal etmemizi istiyor saaf hocam
S saaf Aktif Üye Mesajlar 214 24 Mayıs 2016 #9 fredy03' Alıntı: Virüsü kendi yapmış sonra çözümünü paylaşıp hakkımızı helal etmemizi istiyor saaf hocam Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim bilgilendirme için...
fredy03' Alıntı: Virüsü kendi yapmış sonra çözümünü paylaşıp hakkımızı helal etmemizi istiyor saaf hocam Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim bilgilendirme için...