Muayene kabül komisyonuna yazmışlar

Kodla Büyü

botett

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar fatih projesiyle ilgili muayene kabül komisyonuna yazmışlar beni geçen görevli olduğum bir okulun müdür yardımcısı aradı mebbis şifremi istedi, vermedim tabi de bu şifreyi alınan ekipmanların onayı için mi istiyorlar acaba. Ayrıca bu işin bize bir faydası olacak mı ya da zararı...

okullarda çeşitli komisyonlar olur ve öğretmenler bu bu komisyonlara dengeli olarak dağıtılarak görevlendirilir. Belirttiğiniz komisyona Bilişim ve teklonojiden anlayan birinin yazılması gayet normal.

hocam şifrenizi vermemekle doğru olanı yapmışsınız.
muayene kabul komisyonunda görev almak size bir getiri sağlamaz. aksine muayene işlemlerini doğru yapmazsanız götürüsü olur. :cry:
yani bize işe yarayacak değil hep sıkıntılı işler gelir. :?

hocam madem komisyona yazıldın "ben daha önce çok yazıldım" bu işin tek bir kuralı var eline şartnameyi almadan okumadan okulunuza gelen hiç bir malzemeyi şarnamede yazan kuralların dışında kabul etmemelisiniz. şartnameler bazen anlaşılması zor ifadeler içerir bu gibi durumlardada ilgili madde ile ilgili açıklamayı il koordinatöründen veya onun yönlendireceği ilgili yetkiliden öğren. (genellikle verilecek cevapda bişiy olmaz hocam sen onu öle kabul et olur :puhaha: ) sözün kısası herşey sana bağlı sen şarnameye uygun olmadığını düşünüyorsan veya eksik olduğunu o zaman açıklama isteme hakkına sahipsin seni tatmin etmiyorsa kabul etmezsin. unutma hocam şartnameyi okuman çok önemli.

Kurul ve komisyon üyeliği

MADDE 19- (1) Aslî görevleri dışında, diploma denklik işlemlerini yürüten yabancı dil dersi öğretmenlerinin sonuçlandırdıkları her 5 denklik işlemi 1 ek ders saati sayılır ve karşılığında ek ders ücreti ödenir.

(2) Her derece ve türdeki örgün ve yaygın eğitim kurumları öğretmenlerine çeşitli mevzuatla verilen kurul ve komisyon üyeliği görevinin yarıyıl ve yaz tatillerinde de devam etmesi halinde bu görevler, yarıyıl ve yaz tatiliyle sınırlı olmak ve fiilen görev yapılmak kaydıyla ek ders görevinden sayılır ve karşılığında her gün için 3 saat ek ders ücreti ödenir.

yani hocam eğer sizi komisyon üyeliğiyle görevlendirmişlerse bu görevi fiilen yaptığınız günlerde ücret ödemek zorundalar tabi yarıyıl ve yaz tatillerinde

BBNET
Geri