Veleclapt0r
Üye
Muğla isteyecek var mı? Tef 126 puan benim.
Veleclapt0r' Alıntı:Yeter mi puanlarımız hocam? Yatağan niye yazmıyorsunuz?
yatağanda açık görünüyormu hocam..yataganda çalışıyorum ben şuan yeterince bilişimci varız burdabilisimcomu' Alıntı:ben yazacağım yatağan hariç...133 böte
YATAĞAN - Ayser Kazım Eren Ortaokulu açıknermin_böte' Alıntı:yatağanda açık görünüyormu hocam..yataganda çalışıyorum ben şuan yeterince bilişimci varız burdabilisimcomu' Alıntı:ben yazacağım yatağan hariç...133 böte
Muğla yukarıda mı siralamada hocam?bilisimcomu' Alıntı:Veleclapt0r' Alıntı:Yeter mi puanlarımız hocam? Yatağan niye yazmıyorsunuz?
valla baktım yatağan da yazmaya karar verdimbilmiyorum ki geçen sene puanlar yüksekti...geçen seneki gibi olursa yetmez... ama bu sene izmirde baya okul açıldı daha düşük kapatabilir...keşke olsa :idea:
Veleclapt0r' Alıntı:Muğla yukarıda mı siralamada hocam?bilisimcomu' Alıntı:Veleclapt0r' Alıntı:Yeter mi puanlarımız hocam? Yatağan niye yazmıyorsunuz?
valla baktım yatağan da yazmaya karar verdimbilmiyorum ki geçen sene puanlar yüksekti...geçen seneki gibi olursa yetmez... ama bu sene izmirde baya okul açıldı daha düşük kapatabilir...keşke olsa :idea:
Hocam neden oyle soyledin? :shock: muglaya gelene kadar ust tercihlerden olur diye mi, yoksa puanlarimiz genel anlamda yetmez diye mi?bilisimcomu' Alıntı:Veleclapt0r' Alıntı:Muğla yukarıda mı siralamada hocam?bilisimcomu' Alıntı:Veleclapt0r' Alıntı:Yeter mi puanlarımız hocam? Yatağan niye yazmıyorsunuz?
Sayılır hocam izmir aydın sonra Muğla yazdım...ama geleceğini zannetmiyorum...
Veleclapt0r' Alıntı:Hocam neden oyle soyledin? :shock: muglaya gelene kadar ust tercihlerden olur diye mi, yoksa puanlarimiz genel anlamda yetmez diye mi?bilisimcomu' Alıntı:Veleclapt0r' Alıntı:Muğla yukarıda mı siralamada hocam?bilisimcomu' Alıntı:Veleclapt0r' Alıntı:Yeter mi puanlarımız hocam? Yatağan niye yazmıyorsunuz?
Sayılır hocam izmir aydın sonra Muğla yazdım...ama geleceğini zannetmiyorum...
Veleclapt0r' Alıntı:YATAĞAN - Ayser Kazım Eren Ortaokulu açıknermin_böte' Alıntı:yatağanda açık görünüyormu hocam..yataganda çalışıyorum ben şuan yeterince bilişimci varız burdabilisimcomu' Alıntı:ben yazacağım yatağan hariç...133 böte
145 puanla biri gelmis bugün tanistikYATAĞAN - Ayser Kazım Eren Ortaokulu açık
Hocam bodrumda herşey pahalı ve ulaşım olarak orda kalırsınız. ..tercih edeceksiniz Ula derim..Ula Marmaris ve Muğla arasında ekonomik olarak daha rahat edersiniz ki eğitim olarak ula daha iyidir..ister ula merkezde ister mygla merkezde oturabilirsiniz 15 20 dk mesafesi var aracla