Evet.. Tercih zamanı geldi çok şükür.. Muğla yazacak arkadaşlar bu başlıkta toplanalım.. İnşallah herkes istediği yere yerleşir.. İlk olarak ben yazayım.. 138 puanla nasip olursa Muğla yazacağım..
zaten iliçinde sayı 69 idi. Bugün verilen sayı 17.. Ben iliçi tayinleri de takip ettim öğretmenim.. Yer değiştirme olmadı.. Çok sevinmiştim ama bugün okulları görünce şok oldum.. demek ki durum dediğiniz gibiymiş..fantasio' Alıntı:Arkadaşlar ben muğladayım il içinde açılan yerlere sakın aldanmayın tamamen il memin hatalarından kaynaklanan okullar açılmıştı.Ben merkezdeyim norm fazlasıyım merkeze bağlı bir köy okulunda 4 saat ders var orada norm gözüküyordu(Büyükşehir olunca bölge kavramı kalktı köy okulu deyince farklı yerlere gitmesin muahbbet)
evet sayı gerçekten çok az.. bence 150'li puanlarda kapatır.. Ancak uzak olan köy okullarına belki 100-120 arası puanla gidilebilir.. Bakalım isteyecez nasibimiz varsa olur..AKADEMİA' Alıntı:Hocam Muğla'yı ben de düşünüyordum ama açılan sayıya bakınca 115 puanla çok zor gibi. Yine de şansımı denemeyi düşünüyorum. :-1:
3 yılda muğlaya gidilmez biraz daha çalışman lazımvolk@n' Alıntı:zorunlu hizmet tek yer açılmış. Köyceğizliyim, muğla sınırları içine gitmek başka bahara kaldı sanırım.![]()
http://ikgm.meb.gov.tr/www/2014-yili-og ... icerik/332 bütün iller burada var öğretmenim..kakababa' Alıntı:Hangi okullar açılmış bi yazında görelim
Dalaman küçük bir ilçe öğretmenim.. Kiralar da 300-700 arası.. Bu arada akay15 öğretmenim, puanınız kaç, yazabilir misiniz?akay15' Alıntı:muğla dalaman nasıl bi yer arkadaşlar? ulaşım, kira, insanı, imkanlar vs?
dengem' Alıntı:Dalaman küçük bir ilçe öğretmenim.. Kiralar da 300-700 arası.. Bu arada akay15 öğretmenim, puanınız kaç, yazabilir misiniz?akay15' Alıntı:muğla dalaman nasıl bi yer arkadaşlar? ulaşım, kira, insanı, imkanlar vs?
sağolasın öğretmenim.. seni de alsaydık Muğla'ya?? :+1:karasnake31' Alıntı:hayırlı olsun
hocam keşke Muğla isteyen herkes puanını buraya yazsaydı ama maalesef olmadı.. benim puan 138 (TEF) sadece 5 yer yazdım Muğladan.. ama ben biliyorum ki geçen seneden kalan ve buraya yazma gereği(!) duymayan meslektaşlarımız var.. İşi belirsizliğe sürükleyenler onlar.. Bence 100'ün altına düşmez gibi.. Ama inşallah siz de gidersiniz.. hakkımızda hayırlısı..bote21' Alıntı:hayırlı olsun arkadaşlar. sizce kaç puanla kapar muğla? ben yazdım ama ümidim yok 89 puanla.
dengem' Alıntı:hocam keşke Muğla isteyen herkes puanını buraya yazsaydı ama maalesef olmadı.. benim puan 138 (TEF) sadece 5 yer yazdım Muğladan.. ama ben biliyorum ki geçen seneden kalan ve buraya yazma gereği(!) duymayan meslektaşlarımız var.. İşi belirsizliğe sürükleyenler onlar.. Bence 100'ün altına düşmez gibi.. Ama inşallah siz de gidersiniz.. hakkımızda hayırlısı..bote21' Alıntı:hayırlı olsun arkadaşlar. sizce kaç puanla kapar muğla? ben yazdım ama ümidim yok 89 puanla.
benim de akrabam yok öğretmenim ancak ilk atandığım yere yakındı.. Bir kaç kez gitmiştim. Keşke bana sorsaydın yaşam,ekonomi,insanlar hakkında az çok bildiğim kadarıyla yardımcı olurdum.. hakkımızda hayırlısı..akay15' Alıntı:dengem' Alıntı:hocam keşke Muğla isteyen herkes puanını buraya yazsaydı ama maalesef olmadı.. benim puan 138 (TEF) sadece 5 yer yazdım Muğladan.. ama ben biliyorum ki geçen seneden kalan ve buraya yazma gereği(!) duymayan meslektaşlarımız var.. İşi belirsizliğe sürükleyenler onlar.. Bence 100'ün altına düşmez gibi.. Ama inşallah siz de gidersiniz.. hakkımızda hayırlısı..bote21' Alıntı:hayırlı olsun arkadaşlar. sizce kaç puanla kapar muğla? ben yazdım ama ümidim yok 89 puanla.
ben muğla yazmaktan vazgeçtim hocam; hiç görmediğim, bilmediğim yer dedim, macera gibi bi şey olacaktı yanimutlaka güzel bi yerdir, google dan baktım fotoğraflara süperdi. ama yaşam nasıldır, insanları, ortamı, ekonomisi vs hiçbir bilgim yok. oralarda yaşayan bi tanıdık da yok, soralım
o yüzden orayı yazmadım, başka yerler yazdım. inşallah sizin de gönlünüze göre olur. hayırlısı neyse o olsun...