mrb arkadaşlar arabada dinlenecek türkü ve güncel müzik listeniz var mı ? teşekkürler
B bormut Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 305 28 Mayıs 2012 #1 mrb arkadaşlar arabada dinlenecek türkü ve güncel müzik listeniz var mı ? teşekkürler
B bormut Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 305 28 Mayıs 2012 #4 Re: ***** teşekkürlerde ben dinleme değil güzel dir diyeceğiniz parçalar diyorum varsa hani
nuribjk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 277 28 Mayıs 2012 #5 Re: ***** hocam ben bunun için radyoların top 30- 50 gibi listelerinden faydalanıyorum en temizi bu. ayda bir o listeyi kontrol edip güncelleyebilirsiniz.
Re: ***** hocam ben bunun için radyoların top 30- 50 gibi listelerinden faydalanıyorum en temizi bu. ayda bir o listeyi kontrol edip güncelleyebilirsiniz.
B bormut Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 305 28 Mayıs 2012 #6 Re: ***** hangi radyonun mesela yardımcı olursanzı
nuribjk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 277 28 Mayıs 2012 #7 Re: ***** hocam o senin keyif aldığın müzik türüne bağlı, slow turk, power turk olabilir mesela.