arslan_1905 Üye Mesajlar 1,210 17 Ekim 2012 #1 nişan törenimde çalacağım bir kaç şarkı var indirebileceğim iyi bir site var mı?
leventgenc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 509 17 Ekim 2012 #2 Re: ***** indirmek istiyorum site tavsiyesi? youtube dan indirebilirsin hocam en azından illegal değil
Re: ***** indirmek istiyorum site tavsiyesi? youtube dan indirebilirsin hocam en azından illegal değil
Z zorr Üye Mesajlar 2 17 Ekim 2012 #3 Re: ***** indirmek istiyorum site tavsiyesi? snipmp3.com sitesi ile youtube taki tüm şarkıları mp3 olarak indirebilirsin, yok görüntülü mp4, flv falan olsun dersen keepvid.com(6 senedir tek kullandığım site)
Re: ***** indirmek istiyorum site tavsiyesi? snipmp3.com sitesi ile youtube taki tüm şarkıları mp3 olarak indirebilirsin, yok görüntülü mp4, flv falan olsun dersen keepvid.com(6 senedir tek kullandığım site)
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 17 Ekim 2012 #4 Re: ***** indirmek istiyorum site tavsiyesi? Yasal olsun dersen ttnetmuzik 3 tly 100 şarkı diyo gerek yok diyosan paylaşım programlarını kullanabilirsin.
Re: ***** indirmek istiyorum site tavsiyesi? Yasal olsun dersen ttnetmuzik 3 tly 100 şarkı diyo gerek yok diyosan paylaşım programlarını kullanabilirsin.
ayhankesicioglu Aktif Üye Mesajlar 116 17 Ekim 2012 #5 Re: ***** indirmek istiyorum site tavsiyesi? mp3indir.com boxca
sunny Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 490 17 Ekim 2012 #6 Re: ***** indirmek istiyorum site tavsiyesi? mepe3skull.com mepe3'teki e'leri kaldırınız :mrgreen:
R runalone Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,345 17 Ekim 2012 #7 Re: ***** indirmek istiyorum site tavsiyesi? youtube dan indir mp3 e çevir )