bu aralar telefon bakıyorum atrix kullanan varmı? yada test etmiş olan. önerirmisiniz. birde ülkemizde refurbished (elden geçirilmişleri) olanalrı satılıyor deniyor bilgisi olan varmı? hepsiburadadakiler nasıldır misal?
mehmetersin' Alıntı:ben telefonu beğendim. menülerde oyunlarda falan hiç takılma yok. cumartesi günü gedi şöyle bir açtım baktım ama çok incelemedim hatta meşguliyetten ilk şarjını bile yapamadım![]()
eya' Alıntı:mehmetersin' Alıntı:ben telefonu beğendim. menülerde oyunlarda falan hiç takılma yok. cumartesi günü gedi şöyle bir açtım baktım ama çok incelemedim hatta meşguliyetten ilk şarjını bile yapamadım![]()
Hayırlı olsun hocam. Matrix'lendiniz siz de demekHerşey güzel de güncellemeyi iptal ettiler sinir oldum, ben alacağım zaman güncelleme gelecek diye duyurmuştu motorola, şimdi gelmeyecek diye değiştirdi.
eya' Alıntı:mehmetersin' Alıntı:ben telefonu beğendim. menülerde oyunlarda falan hiç takılma yok. cumartesi günü gedi şöyle bir açtım baktım ama çok incelemedim hatta meşguliyetten ilk şarjını bile yapamadım![]()
Hayırlı olsun hocam. Matrix'lendiniz siz de demekHerşey güzel de güncellemeyi iptal ettiler sinir oldum, ben alacağım zaman güncelleme gelecek diye duyurmuştu motorola, şimdi gelmeyecek diye değiştirdi.
mu_korkmaz' Alıntı:hepsiburada da 600 + 100 tl hediye çeki var.
bu telefona ics kurabilen var mı? en büyük tereddütüm bu
selcuklu' Alıntı:mu_korkmaz' Alıntı:hepsiburada da 600 + 100 tl hediye çeki var.
bu telefona ics kurabilen var mı? en büyük tereddütüm bu
100 tl hediye çeki alışveriş devam edince mi geliyor. Ben göremedim.