Motor ışığı hemen yanmıyor?

Kodla Büyü

malibozkus

Aktif Üye
arkadaşlar bende 2010 1.6 otomatik era var bazen kontağı çevirdiğim de anahtar ışığı ve motor ışığı yanmıyor ve araba çalışmıyor. ve anahtar takılı iken 1-2 dk beklediğimde ışık yanıyor. bu aralar 5-8 dk kadar bekliyorum öyle yanıyor. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu

Re: yardım

malibozkus' Alıntı:
arkadaşlar bende 2010 1.6 otomatik era var bazen kontağı çevirdiğim de anahtar ışığı ve motor ışığı yanmıyor ve araba çalışmıyor. ve anahtar takılı iken 1-2 dk beklediğimde ışık yanıyor. bu aralar 5-8 dk kadar bekliyorum öyle yanıyor. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu
Kumanda pili zayıflamış olabilir.

Marşa bastığında ilk seferde çalışıyor değil mi?

hasari' Alıntı:
Marşa bastığında ilk seferde çalışıyor değil mi?

hocam kontağı çevirdiğimde bazen anahtar ışığı yanmıyor o zaman araba çalışmıyor biraz bekleyince yanıyor ama bazen 4 dk bekliyorum o zaman ışık yanıyor ve marşa bastığımda ilk seferde çalışıyor

yedek anahtar varsa onunla bi dene hocam. çalışıyorsa diğer anahtarınızın chipi arızalanıyor demektir.

çalışmıyorsa da o zaman işler sakat. Direksiyon altı komple açılacak. oradaki İmmobilizer bakılacak.

hocam bugün arabayı bakıma götürmüştüm ustaya söyledim usta İmmobilizer anteninin değişmesi lazım dedi değiştirdik yine aynı yedek anahtarlada aynı işin içinden çıkmadı srvise gitmen gerekiyor dedi.

BBNET
Geri