camlıca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 407 15 Kasım 2012 #1 arkadaşlar massüstü samsnug model monitör var ekranı kırmızı pembemsi bir renkte bir iki gün aynı durumda . sorun ne olabilir nasıl çözeriz ekran kar
arkadaşlar massüstü samsnug model monitör var ekranı kırmızı pembemsi bir renkte bir iki gün aynı durumda . sorun ne olabilir nasıl çözeriz ekran kar
dorian Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 368 15 Kasım 2012 #2 Tüplü mü lcd mi led mi projeksiyon monitör mü? Hangisi :shock:
I ismailt Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,363 15 Kasım 2012 #3 sorun monitörün kablosu.kırık çatlak oluşmuştur kabloyu oynat anlarsın
X xodeda Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,885 15 Kasım 2012 #4 bendede bir yeşil birde mor var
camlıca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 407 15 Kasım 2012 #5 tüplü monitör ..monitörü değitirdim sorun çözüldü . kasada bir sorun yok . monitörde sorun var demekki . fazla vardı elimde onu kullandım ..tüpümü bitti acaba renk ayarlarına filan baktım bir şey bulamadım
tüplü monitör ..monitörü değitirdim sorun çözüldü . kasada bir sorun yok . monitörde sorun var demekki . fazla vardı elimde onu kullandım ..tüpümü bitti acaba renk ayarlarına filan baktım bir şey bulamadım
gezegen10 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 933 15 Kasım 2012 #8 xodeda' Alıntı: bendede bir yeşil birde mor var Genişletmek için tıkla ... hocam sende monitörün yanında hoparlör varsa kaldır yeşillenme ve morlanma mıknatıs etkisiyle oluşur.
xodeda' Alıntı: bendede bir yeşil birde mor var Genişletmek için tıkla ... hocam sende monitörün yanında hoparlör varsa kaldır yeşillenme ve morlanma mıknatıs etkisiyle oluşur.