A adurmus Site Gezgini Mesajlar 42 1 Nisan 2008 #1 ARKADAŞLAR KASA DA MONİTÖR DE ÇALIŞTIĞI HALDE VE BAĞLĞNTIDA SORUN OLMADIĞI HALDE MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GİTMİYO.LÜTFEN YARDIM EDİN
ARKADAŞLAR KASA DA MONİTÖR DE ÇALIŞTIĞI HALDE VE BAĞLĞNTIDA SORUN OLMADIĞI HALDE MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GİTMİYO.LÜTFEN YARDIM EDİN
karemn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 385 1 Nisan 2008 #2 Monitör 1. faz kapasanımda kurulan Beko markalı monitör mü?
A adurmus Site Gezgini Mesajlar 42 1 Nisan 2008 #3 hayır hocam zaten değişik monitörler denedim hiç birisinde olmadı
desouza82 Aktif Üye Mesajlar 237 1 Nisan 2008 #4 kasada problem olmadığına eminmisin. başka monitörle görüntü varsa monitör malesef...
A adurmus Site Gezgini Mesajlar 42 1 Nisan 2008 #5 hocam kasa çalışırken şifreyi unutturmak için pilini çıkarıp taktım bi daha görüntü alamadımm
A aydansii Site Gezgini Mesajlar 69 1 Nisan 2008 #8 hocam calısırken işlem yaptıgın ıcın kart kendını korumaya almıs olabılır sen guc kaynagı ve işlemci bıos pılını cıkar sonra tekrar tak buyuk ıhtımal acılacaktır
hocam calısırken işlem yaptıgın ıcın kart kendını korumaya almıs olabılır sen guc kaynagı ve işlemci bıos pılını cıkar sonra tekrar tak buyuk ıhtımal acılacaktır