modül konumlandırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dogan

Site Gezgini
mrb arkadaşlar
joomla ile ilgilbirkaç sorum olacaktı
1) bir okul sitesi yapıyorum. kullandığım şablondaki modül pozisyonları istediğim gibi değil. modül yerlerine müdahale edilebilir mi?
2)bir de sayfanın üst tarafına okul resimlerinden oluşan bir flash animasyonu koymak istiyorum böyle birşey mümkün mü?

modül pozisyonlarını değiştirebilmek için ileri düzey kodlama yapman gerek.css ve kodlama bilgin varsa değiştirebilirsin
flash banner de temadan temaya değiştir logo.png yi logo.swf yapıp css dosyalarıyla oynama yapman lazım

şu anda local hostta çalışıyorum modül pozisyonlarını ?tp=1 ekleyerek görüyorum ama değiştirebilir miyim? onu öğrenmek istiyorum? dediğinizi yaptım ama değiştirme gibi bir seçenek karşıma gelmedi

sanırım yanlışanladınız beni. orda birden fazla modül pozisyonu var. siz onlara bak istediğin yere modül oluştur diyorsunuz. fakat oluşturmak istediğim yerde modül için yer tanımlanmamış. örneğin ben pozisyon 15 i başka bir yere taşıma istiyorum.

aak' Alıntı:
bu yöntem sizin temaya has bir yöntem fremework alt yapısıyla yapılmış bir temada bu yöntem işe yaramaz.yani modül pozisyonu değiştirmek basit birşey değil, temanın kodlamasıyla oynayıp yanlış birşey yaptığınız taktirde tüm emekleriniz boşa gidebilir.ben, yaptığınız siteye en uygun temayı bulup kodlamasıyla oynanmamasından yanayım.

BBNET
Geri