Mobilya Önerileriniz???

Kodla Büyü

muhalif33

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
5X5=25 metrekarelik salon için şık koltuk takımı ve yemek odası takımı önerileriniz var mı?
Linklerini yazarsanız sevinirim...
Dayanıklı hangi markaları önerirsiniz???
İstikbal ve Bellona daha çok kaplama oluyor...Ankara ve İnegöl Mobilyaları ağaç ve boyama oluyor...
Tavsiyeleriniz neler..Lütfen yardımcı olun...

Toplamda 7-8 bin civarı harcamayı düşünüyoruz...

hocam çok fazla para harcama mobilyaya. zamanla yeni de olsalar sıkılıyor insan.

ne alırsan al kullanışlı olsun. çocuk varsa fazla açık renk alma. arkadaş söylemiş hepsi eskiyor zamanla. ben istikbal aldım alayını idare eder ama mükemmel değil. şu ara ankarada tepe mobilya moda. git bi bak.

Gaziantepteyim. Ankara ve İnegöl mobilyalarını satan yerlere baktım mobilayalar çok sağlam duruyor...çocuk var ancak genelde beyaz -krem renk öneriyorlar...

hocam enzanın mobilyaları hem çok güzel hem de gayet kaliteli. Ben salon takımı ve yemek odası takımını bir de yatak odası takımını yataş / enzadan aldım çok da memnunum.Ama bir ev hanımı olarak şöyle diyorum şimdiki aklım olsaydı okadar para vermezdim(sadece yatak odası takımını 5000 tl) çünkü kendi evim değil kira hem de 15 aylık kızım var çocuklar büyüyüp kendi evime geçinceye kadar daha uygun şeyler alırdım. Ama kendi evinizse alınabilir. Öneririm

evi yeni aldım. düzgün takımla döşemek istiyorum..
Önerdiğiniz linkler var mı tasarım olarak...

ahmetismet' Alıntı:
Hocam mağazasına gittiğinizde ürünleri güzel gözükür evet ama biraz yaklaşıp dikkatli baktığınızda ya da dokunduğunuzda yüzeyindeki bombeleri çok rahat farkedersiniz. Daha mağazada atmaya başlıyor kaplamaları, size yeni ürün vereceklerdir ama o malzemeye çok uzun süre dayanacağına inanmıyorum. Dışarda sağlam bir usta bulup yaptırsanız daha sağlam olur onlardan.

Geçen sene aldım ben de kendi evim için. İstikbali tek geçebilirim çizgi olarak. Hem modern hem de sağlam. Fiyatları da abartılı değil bana göre. Ekol ve Natural koltuk takımları güzel tavsiye edebilirim..

fcig' Alıntı:
Geçen sene aldım ben de kendi evim için. İstikbali tek geçebilirim çizgi olarak. Hem modern hem de sağlam. Fiyatları da abartılı değil bana göre. Ekol ve Natural koltuk takımları güzel tavsiye edebilirim..
:-1:

fcig' Alıntı:

Hocam istikbalin ürünleri çok modern değil bence, hep aynı tarz ürünleri var yeni farklı bir şey yok.

Bellona - İstikbalden alma da nerden alırsan al. Gereksiz pahalı ve dayanıksız... Ayrıca servisi çok yavaş. Adamlar garanti kağıdını doldurup bırakmadığı için işlem yapmadılar gıcık ettiler beni

Hocam sana tavsiyem alfemodan al. Ben salona alfemodan aldım, oturma odasınada istikbalden aldım.İkisini karşılaştırınca konfor ve rahatlık, kalite olarak alfemo diyorum. Fiyat olarak alfemo daha uygun.

Ben inegöl mobilyası aldım hic de ucuz değildi, 3 yılda harap oldu hiç tavsiye etmem. doğtaşı çok beğeniyorum. marka markadır diye düşünüyorum.

muhalif33' Alıntı:
5X5=25 metrekarelik salon için şık koltuk takımı ve yemek odası takımı önerileriniz var mı?
Linklerini yazarsanız sevinirim...
Dayanıklı hangi markaları önerirsiniz???
İstikbal ve Bellona daha çok kaplama oluyor...Ankara ve İnegöl Mobilyaları ağaç ve boyama oluyor...
Tavsiyeleriniz neler..Lütfen yardımcı olun...

Toplamda 7-8 bin civarı harcamayı düşünüyoruz...
Hocam ev senin mi kiramı; bu önemli. Taşınma ihtimalin var mı sürekli. Ben bellona almıştım. 3 ev değiştirdim. Yatak odası, oturma gurubunda bir sıkıntı yok şimdilik.

muhalif33' Alıntı:
evi yeni aldım. düzgün takımla döşemek istiyorum..
Önerdiğiniz linkler var mı tasarım olarak...
O zaman kaliteli(inegöl - Ankara) bir mobilya takımı al diyeceğim de. Bayanlar sıkılıyor mobilyadan sonra 4 -5 yıl sonra değiştirmek kelimesini kullanmaya başlıyorlar haberin olsun.

salon takımı için modern mi klasik mi karar veremiyoruz...
eşim avangard takımlar istiyor ben modern...
Sizce??? Örnek link varsa gönderseniz..

25 m oda için bu koltuklar büyük kalabilir bence mümkün olduğunca ince alın yoksa salonun yarısını koltuklar kaplar
size tavsiyem marka almayın onun yerine gidin bi döşemeciyle anlaşın getirin eve baksın sizde bakın madem kendi eviniz evin durumuna göre mobilya çizin istediğiniz kalitede istediğiniz renkte malzeme kullanın kendinize özel yaptırın daha güzel daha sağlam ve daha ucuz olur
ayrıca arkadaşlarında dediği gibi 5-6 yıl sonra sıkılıp değiştirmek isteyeceksiniz büyük ihtimalle fazla para vermeyin

Hocam, Gaziantep'te iseniz ve doğtaştan almaya karar verirseniz çokkk dikkatli olun. Bize teşhir ürünü getirdiler. Sonra onları götürüp, yenilerini getirmeleri 2 ay sürdü.

fcig' Alıntı:

İstikbal in tasarımları modern değil bence.. Modern aranıyorsa doğtaş, ikea, tepe home yaratıcı fikirleri var.. Sağlamlıkta doğtaşı tek geçerim..

Bir http://evgormobilya.com/ adresini tıklayın..

sedo' Alıntı:
fcig' Alıntı:

İstikbal in tasarımları modern değil bence.. Modern aranıyorsa doğtaş, ikea, tepe home yaratıcı fikirleri var.. Sağlamlıkta doğtaşı tek geçerim..

Bir http://evgormobilya.com/ adresini tıklayın..

Rapsodi nature yemek takımı da çok kaliteli bizzat gördüm ve fiyatı çok uygun

BBNET
Geri