Mobil Uygulamalar Dersini Celeron İşlemcili Pcde Bile İşleyebilirsiniz.

Kodla Büyü

erdalm

Üye
Merhaba.Mobil Uygulamalar dersi için donanım sorunları , yazalım kurma aşamasına karmaşıklığı ve MEB fatih hattından kaynaklı sorunları çözen bir çalışma yaptım. Bu çalışma bir flash bellekten çalışan android sürümü şeklindedir. İçinde kurulu AIDE uygulaması sayesinde Android Studio olmadan ders kitabındaki uygulamaları hızlı bir şekilde çalıştırmak mümkün. Elbette IDE ortamında sürükle bırak ile nesne kullanımı mümkün değil ama ders kitabı XML kodlarını da verdiği için sorun olmayacaktır. Derleme süresinin hızlı olması Celeron işlemcilerde bile ilk yüklemeden sonra kullanılır olması avantajları. Linkdeki dosyayı Acronis ile bir flash belleğe atmanız yeterli. Windows ile beraber çalışan bir sürümünü de hazırlamak mümkün elbette ama ben testlerimde usbden çalışan sürümün bile gayet yeterli hızda olduğu düşünüyorum.Bu usb disk ile boot ettiğiniz pcde AIDE uygulamasını çalıştırdığınızda hem bir öğrenme ortamı hem de Expert modda geliştirme seçenekleri sunuyor. Siz değerli zümre öğretmenlerimden ricam Mobil Uygulamalar dersinde tecrübesi olan arkadaşların test ederek kullanımda oluşabilecek sorunlar hakkında dönüş yapması. Tecrübesi olmayan arkadaşlardan da zümresi içinde paylaşması.

AIDE nedir ?

Usb Diske yazılacak Acronis Dosyası

Orjinal İso dosyası(Windows ile beraber kurulum yapmak isteyenler için)

Son düzenleme:
BBNET
Geri