Mobil İnternet Erişim yok!!

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Sabah uyandığım da mobil internetimin çekmediğini gördüm , özellikle watsap,face,twiter.
Araştırmalarıma göre gece HDP milletvekillerine operasyon yapılmış o yüzden belli süre erişime izin verilmemiş sanırım.Aynı sorunu yaşayan oldu mu?
Ama güne hiç bu kadar iyi başladığımı hatırlamıyorum..Çok Şükür

Sabah tam üstünde durmadım ama benim evde kullandığım internette de sıkıntı vardı. Bağlanıyordu ama acayip yavaştı.

ben gece 2de uyandigim bi ara, internet o zaman da yoktu..ne ev interneti ne de mobil internet. gece operasyon yapildigindan internet yavaslatilmis. whatsapp, instagram hicbisey acilmiyor. facebook twitter vs internet sitelerine girmek isteyenler de telden opera mini ile girebilirler. ben güne hem hasta bi sekilde, hem evimi su basmis sekilde hem de internetsiz uyandim. daha kotu bi gun olamaz herhalde :? :cry:

bende birkaç gündür sorun vardı. bugün de ondandır diyordum. pttcell

dün zaten internet berbattı sıkıntı olduğu belliydi saat 8-12 arası oyun oynadım baktım olcak gibi değil telefondan 4g ile bağladım onda sıkıntı yoktu.

tunnelbear vb VPN kurun arkadaşlar bu şekilde kullanabilirsiniz. İnternet var ama birçok sosyal mecra engellenmiş durumda. İç hatlardaki yerlere girişlerde de yavaşlatma mevcut

bu nasil bir korkudur, nasil bir tirsmaktir ki engellemeyi gectim birde komple internet sebekesini kapatiyorsun. Insanlarin en temel haklarindan olan iletisim hakki sana neyi hatirlatiyor? Kafana gore istedigini kesme yetkisini sana kim veriyor...

edit: şimdi gordum saksakcilari :wink:

Suicide' Alıntı:
bu nasil bir korkudur, nasil bir tirsmaktir ki engellemeyi gectim birde komple internet sebekesini kapatiyorsun. Insanlarin en temel haklarindan olan iletisim hakki sana neyi hatirlatiyor? Kafana gore istedigini kesme yetkisini sana kim veriyor...

edit: şimdi gordum saksakcilari :wink:
Geçmediğimiz köprüye para ödüyoruz, kullanmadığımız internete de öderiz ne olacak hocam sen de :?

Benim mobil internetim geri gelmesine rağmen telefonun üzerindeki bilgilendirme işaretleri yok... H+ ve 4.5G gibi..
Aynı problemi yaşayan var mı?

Telefonu da yeni aldım.. Elektronik cihazlar konusunda şansızımdır ; ) korkuyorum bişey mi oldu diye ;)

Var da yok bir internet için ne göstereceğini bilememiştir telefon :D

BBNET
Geri