Bote0621' Alıntı:her_dem' Alıntı:ağzının tadı kaçmasın diye bunları yapmamakta fayda var. ama senin tadın çoktan kaçmış. sende adamlarınkini biraz kaçıracaksın.
Hocam ağız tadı mı kaldı. Psikolojik olarak bile çok etkilendim durumdan. Bu size yazdığım birkaç şey ile biten birşey değil. 3-4 aydır süre gelen görev tanımına uymadan yapılan bi baskının devamı.
Hocam psikolojik olarak süreci kaldırabilecekseniz eğer geri çekmeyin kendinizi, çünkü psikolojiniz sağlam olmazsa okula ayaklarınız çekmez, o rahatsız ortamda sizi boğar... mesai arkadaşlarınızda büyük ihtimal 0 destek olur zaten... Bizim mesleğin durumu bu, böyle durumlarda yalnız kalırsınız hocam ve arkadaşların dediği gibi işleri resmi evraklar üstünden yürütün, ki bunu zaten yapmışsınız.. sözlü muhabbetlere hiç gerek yok, her zaman her şeyin güllük gülistanlık olmuyor işte hocam @halk hocamızın da tecrübeleri bu konuda önemlidir... Bende sorunlu başladım döneme, artık alıştık yaşaya yaşaya sanırım böyle şeyleri... yeni yönetim yeni düzen yeni Türkiye ...
Ama işler bu noktaya gelince, ağzınızın tadı zaten kaçınca kar zarar hesabına gerek yok hocam, geri basmadan dik durmak hakkınızı savunmak kendi iç huzurunuz için şart.. Allah kolaylık versin...