Minolta Yazıcıya Nasıl Şifre Verilir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan delly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

delly

Site Gezgini
Arkadaşlar fatih projesi kapsamında verilen minolta yazıcıya nasıl şifre verebiliriz? Bizim okulda herkes kafasına göre fotokopi çekmesini istemiyoruz. Fotokopi makinesinin bir sorumlusu olacak ve şifreyi sadece o bilecek ondan habersiz kimse fotokopi çekemeyecek bunu nasıl yapabiliriz acaba?

biz bu sorundan dolayı 1 yılda 135 bin sayfa yı bulduk.
baktık ki olmuyo her öğretmene şifre verdim
her birine kota verdim.
şimdi herkes kendi şifresi ile kota sınırları dolana kadar çıktı alabiliyo.
yönetici ayarlarından kullanıcı hesabı doğrulama gibi bişey var ordan kullanıcı oluşturacan ve herkese ayrı şifre verecen hocam
ha sen diyosan ki sadece ben bileyim o zaman bi tane hesap oluşturursun onun şifresini de bi sen bilirsin senden habersiz kimse çıktı alamaz.
ama böyle baş edemessin.
en iyisi benim yöntem
hem kim ne kadar çıktı almış istediğin zaman bakıp görebilirsin...

:) çok teşekkür ederim hocam. Hocam birde kotayı da siz belirlediğinizden bahs etmişsiniz pekala hocam biz farklı şifre verirsek kim kaç fotokopi çekmiş onu nasıl öğrenebiliriz.

delly' Alıntı:
:) çok teşekkür ederim hocam. Hocam birde kotayı da siz belirlediğinizden bahs etmişsiniz pekala hocam biz farklı şifre verirsek kim kaç fotokopi çekmiş onu nasıl öğrenebiliriz.
hocam mesela matematikçilere biz 3000 sayfa sınırı verdik
şimdi istediğimiz zaman kullanıcı sayacı kısmından ne kadar çekmişler ne kadar kalmış bakıp görebiliyoruz...
3000 sayfa dolarsa eğer zaten hiç çıktı alamıyolar dolayısıyla idareli kullanıyolar.
her kişiye istediğiniz sayıda kota verebilirsiniz...

BBNET
Geri